Social Media Bureau

Social media bureau | ASENTO

Social media bureau med vilje og evner

Hos ASENTO tilbyder vi dig en bred palette af ydelser som et integreret social media bureau. Vi ønsker at give dig muligheden for at få mest muligt ud af din marketingplan og få hver eneste annoncekrone til at præstere med det bedste afkast. Dette formår vi gennem et professionel team af certificeret medarbejdere, som hver dag arbejder for at gøre en forskel for dig og din virksomhed. Vi varetager den daglige drift på de sociale medier samt udvikler og producerer kvalitetsindhold i særklasse. Gennem et gensidig samarbejde skabes der de bedst mulige rammer for at konvertere nye kunder såvel påvirke dine eksisterende kunder til et større køb.

Et samarbejde med stor effekt

I din indsats på de sociale medier vil du skabe grobund for din fremtidige forretning. Her er arbejdet med konkrete strategier ud fra dine målsætninger og optimale kampagner med til at generere de resultater, som du har ledt længe efter. Som et social media bureau med flere års erfaring og professionelle medarbejder vil du indgå i et samarbejde med en utrolig effekt. For at sikre dette starter vi altid med at analysere din nuværende situation og indsamle data. Det vil give os muligheden for at bygge databaserede målgrupper og arbejde videre med den konkrete strategi, der er udarbejdet i tæt dialog med dig og vores social media bureau.

Der er gode grunde til at se nærmere på dine muligheder for at få sat et kompetent og professionelt team på din case.

  • Opbyg kendskab på den største platform
  • Opbyg troværdighed hos dine kunder
  • Opbyg et engagement med resultater

De sociale medier har vundet stor tilpas hos store dele af befolkningen, der skaber mulighed for, at du kan ramme dine målgrupper, lige der hvor de er. Derfor er det afgørende at få skabt et kendskab hos kunderne, der kan udbygges, øges og understøttes for at skabe muligheder og ikke begrænsninger.

Forbrugerne er kritiske over for brands og virksomheder i forhold til deres endelige køb. I valget af et social media bureau vil du skabe en troværdig og gentagende kommunikation med dine kunder om dine værdier og egenskaber.

I det øgede engagement med et social media bureau vil du være på forkant og bidrage med et positivt omdømme for din forretning. Dialog vil være med til at skabe en større forståelse og genkendelse, der vil ses i dine resultater og i hele udviklingen.

ASENTO vægter kvalitet fremfor kvantitet

Hos ASENTO vil du være sikret et social media bureau, der er sammensat af kompetente og passioneret medarbejdere. Kompromis er aldrig en løsning i jagten på din succes. Vores social media specialister er certificeret af Facebook Blueprint. Gennem dette har vi opnået viden på et avanceret niveau. Vi ved hvad der skal til for at skabe resultater, som er konkrete og målbare. Yderligere stiller vi os til rådighed med stor ekspertise inden for blandt andet Instagram, Snapchat, Linkedin og Pinterist annoncering, som giver os muligheden for at ramme dine kunder med den optimale løsning. Vi gør altid, hvad vi kan for at sikre det maksimale afkast af dine annoncekroner.

Head of Social Media

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!