MERE END ET SOCIAL MEDIA BUREAU 💥

Vi er det ambitiøse Social Media bureau-valg. Vi er eksperter i at vækste din forretning gennem Meta (Facebook og Instagram), Snapchat, LinkedIn, Pinterest og TikTok.

Her kan du læse meget mere om, hvorfor ASENTO ikke er ligesom andre Social Media bureauer, vores Social Media specialister og hvordan vi arbejder med Social Media Marketing.

social media bureau

SAMARBEJDET MED ET
SOCIAL MEDIA BUREAU

Hvad er et Social Media bureau? Et Social Media bureau er specialiseret i at eksekvere, rådgive og varetage dine marketing aktiviteter på sociale medier. Social Media bureauer kan som udgangspunkt varetage Social Media strategier og rådgive på Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, LinkedIn og Pinterest. Fra virksomhed til virksomhed kan der være forskellige behov i samarbejdet med et Social Media bureau. Nogle har behov for sparring og rådgivning – andre vil have en eksekverende løsning. Med ASENTO som dit Social Media bureau er vi fleksible og dynamiske i vores tilgang til samarbejdet – samarbejdet skal struktureres, så det giver mest mulig værdi for din forretning.

Vi kan som bureau tage ansvaret for:

  • Fokuserede opgaver – f.eks. opsætning af kampagner med begrænset levetid.
  • Hele Social Media indsatsen
  • Sparring og rådgivning
  • Workshops og undervisning

ASENTOs Social Media team har bred erfaring med alle fire former for samarbejde, som ses i punkterne herover.

HVAD SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ,
NÅR DU VÆLGER SOCIAL MEDIA BUREAU?

Der er flere punkter, du med fordel kan være opmærksom på, når du indleder et samarbejde med et Social Media bureau – det kan sikre et bedre output af samarbejdet og sikre din forretning maksimal værdi for dine investerede marketingkroner.

Det absolut vigtigste er, at du ejer dine egne aktiver på sociale medier.

Når du indleder et samarbejde med et Social Media bureau, som eksempelvis skal varetage og eksekvere din Social Media strategi over tid, så kan det være fristende at overlade alle aspekter af samarbejdet til bureauet. Men der er visse dele af samarbejdet, hvor det er en fordel for dig og din forretning, at du er involveret.

Hvis du eksempelvis aldrig har annonceret før, så har du med stor sandsynlighed heller ikke en annoncekonto tilknyttet din Business Manager – og hvis du ej heller har beskæftiget dig med tracking og måling af dine resultater på eksempelvis Meta, så vil du med stor sandsynlighed heller ikke have en pixel tilknyttet.

De fleste har tendens til at sige, at bureauet blot kan oprette disse aktiver for dig, da det kræver mindre ressourcer for din forretning. Udfordringen er dog, at hvis bureauet opretter denne type aktiver for dig, så ejer bureauet også den data, der ligger i aktiverne. Aktiverne kan nemlig ikke bare overdrages på eksempelvis Meta. Så hvis samarbejdet mellem din virksomhed og Social Media bureauet en dag ophører, vil du ikke eje den data, du har indhentet på det givende aktiv i løbet af samarbejdsperioden. Det er derfor vigtigt, at du er med i processen, når du starter et samarbejde op med et Social Media bureau.

Der findes Social Media platforme, hvor det er forholdsvist simpelt at overdrage ejerskab, men det er vigtigt for dig at være opmærksom på at der også findes platforme, hvor denne proces ikke er ligetil – specielt ikke, hvis dit samarbejde med Social Media bureauet allerede er ophørt.

ASENTOs Social Media team følger selvfølgelig alle anbefalede fremgangsmetoder fra de sociale platforme, når det kommer til at få adgang til dine aktiver – det sikrer dig det bedste fundament og de bedste forudsætninger for et udbytterigt samarbejde, som du også kan få værdi af, hvis samarbejdet skulle ophøre.

DIT DEDIKEREDE
SOCIAL MEDIA BUREAU

Når du vælger ASENTOs Social Media-team som rådgivere, sparringspartnere og samarbejdspartnere, vælger du samtidig at teame op med nogle af Danmarks dygtigste og mest ambitiøse Social Media specialister med performance erfaring på Facebook/Instagram, Pinterest, TikTok, Snapchat og LinkedIn.

Vores strategier og frameworks for succes med Social Media Marketing er altid primært drevet af data-outputs, og data danner udgangspunktet for den strategi og rådgivning, vi skræddersyer til din virksomhed, så du kan maksimere både top- og bundlinje. 

Vores målsætning for samarbejdet med din virksomhed er selvfølgelig først og fremmest at skabe målbare resultater og vækst gennem Social Media Marketing. Sekundært er det vores målsætning, at din forretning anser os som jeres interne Social Media bureau – men med den eksterne ballast og det erfaringsniveau, vi tager med ind i samarbejdet fra flere typer brancher, der er lykkes med at skabe resultater på alle Social Media platformene.

LAD VORES SOCIAL MEDIA RESULTATER TALE FOR SIG SELV

BLIV FRONTRUNNER PÅ SOCIALE MEDIER & VIND I DIT MARKED

Der er flere gode grunde til at se nærmere på dine muligheder for at få sat et kompetent og professionelt team på din virksomheds Social Media strategi.

  • Opbyg kendskab på de største sociale medie platforme.
  • Opbyg troværdighed hos dine kunder.
  • Udnyt potentialer, som dine konkurrenter endnu ikke har stiftet bekendtskab med.
  • Opbyg brandværdi, top- og bundlinje med din Social Media strategi.
  • Få en struktureret og professionel tilgang til at skabe mest mulig værdi for dine investerede annoncekroner.

Vi vægter vores samarbejde og regelmæssig sparring med repræsentanter fra de enkelte sociale medier højt og sørger for at holde os opdaterede på vegne af dig direkte hos medierne, vi arbejder med. Det er din garanti for at være firstmover og frontrunner på Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, Snapchat og LinkedIn og komme et skridt foran konkurrenterne.

EKSPERTISE & FLERE ÅRS ERFARING

Hos ASENTO er du sikret et samarbejde med et Social Media bureau, der er sammensat af kompetente, ambitiøse og passionerede medarbejdere. Kompromis er aldrig en løsning i jagten på din virksomheds succes på sociale medier.

Vores Social Media specialister har alle forskellige baggrunde og flere års erfaring med Social Media Marketing – men fælles for dem alle er, at de er mennesker med ambitioner. De ved, hvad der skal til for at skabe resultater og få mest mulig værdi for din investering i sociale medier. 

Vores Social Media specialister har hjulpet over 400 virksomheder og organisationer indenfor B2C, B2B, Ecommerce og det offentlige med at opnå resultater på Paid Social og vi bruger den brede brancheerfaring aktivt til at hjælpe lige præcis din virksomhed til vækst. Social Media teamet har erfaring med at skabe vækst gennem Social Media Marketing både i Danmark, men også i +15 lande på tværs af Europa og USA.

Du vil i øvrigt hyppigt støde på vores Social Media specialister ved diverse workshops, oplæg, på uddannelsesinstitutioner og i webinarer, når vi deler vores viden med Social Media interesserede i hele Danmark. 

Mød Social Media teamets medlemmer nederst på siden.

Meta

Som ambitiøst Social Media bureau, arbejder vi selvfølgelig med annoncering på Facebook, Instagram og Messenger. Facebook, Instagram og Messenger er indehavere af rekorden som de sociale medier med flest aktive, daglige brugere – både i Danmark og på verdensplan. 

Annoncering på Meta platformene er derfor også de platforme, der rummer det umiddelbart største potentiale for at vækste antallet af nye, potentielle kunder i din forretning og samtidig øge livstidsværdien hos dine eksisterende kunder.

Når du vælger ASENTO som dit Social Media bureau, vælger du samtidig en officiel Meta Business Partner som samarbejdspartner.

Pinterest

Pinterest er et af de sociale medier, der oftes bliver overset af virksomheder, når det kommer til kanalvalg i en Social Media strategi. Men for langt størstedelen af danske virksomheder, kan der altså være uforløst potentiale i at annoncere på mediet.

Søgeord er en af de funktioner, der adskiller Pinterest fra andre sociale medier. Det gør Pinterest til en hybrid mellem et socialt medie og en søgemaskine. Særligt generiske søgninger frem for brand-søgninger er populære blandt Pinners.

Faktisk er hele 97% af de mest populære søgninger på Pinterest uden et brand – og alligevel opdager 80% af Pinners på ugentligt basis et nyt brand eller produkt på platformen. Med annoncering på Pinterest kan du blandt andet målrette dine annoncer efter specifikke søgeord, som Pinners søger efter – i øvrigt til en CPM, der gennemsnitligt er markant lavere end på andre sociale medier.

Når du vælger ASENTO som dit Social Media bureau, vælger du samtidig et bureau, der over flere år har bygget tæt relation til vores bureau-partnere hos Pinterest. Det er din garanti for at deltage i BETA-tests og altid være et skridt foran dine konkurrenter.

Snapchat

Snapchat er for 30% af den danske befolkning det foretrukne, sociale medie til kommunikation på daglig basis.

Snapchats brugere åbner gennemsnitligt appen 30 gange i løbet af dagen, hvorfor du har med en målgruppe at gøre, som altid er online. Ydermere er din potentielle målgruppe på Snapchat unik, da daglige Snapchatters ofte sortere andre sociale medier fra.

Derfor har du på platformen mulighed for at segmentere og annoncere mod målgrupper, du ikke nødvendigvis kan målrette dit annonceindhold mod på andre sociale medier. 

LinkedIn

LinkedIn er det sociale medie, som danner rammerne for Danmarks største, faglige netværk. Fælles for de over 3 millioner brugere i Danmark er, at brugerne deler og søger faglig viden i- og udenfor deres professionelle netværk. 

Brugerbasen på LinkedIn anvender platformen i professionelt øjemed, så platformen er oplagt til B2B annoncering mod målgrupper, som eksempelvis kan segmenteres på baggrund af anciennitet, jobtitel, virksomhed og branche.

LinkedIns allerstørste annonceringsstyrke er helt klart muligheden for hypersegmentering på alle de professionelle informationer, som brugerne udfylder i deres profiler på platformen.

TikTok

Hele 83% af TikToks brugere mener, at mediet spiller en rolle i deres købsrejse. Samtidig er TikTok ikke kun forbeholdt yngre generationer med begrænset købekraft, som myterne foreskriver det. I Danmark er 49% af brugerne, som du kan ramme med annonceringen, faktisk over 25 år.

Så TikTok er altså MEGET mere end dansevideoer og lipsync videoer – TikTok er også en platform for virksomheder, der jagter nye, potentielle kunder og konverteringer.

  • TRYK PÅ ET SOCIALT MEDIE FOR AT LÆSE MERE

MØD VORES

SOCIAL MEDIA SPECIALISTER

ASENTOs Social Media specialister kan varetage alle typer samarbejder med din virksomhed.

Læs om ASENTOs Social Media specialister, og få mere at vide om de yderligere kompetencer, de hver især besidder.

LAD OS OVERHALE DINE KONKURRENTER SAMMEN

SKAL VI TAGE DIN PAID SOCIAL STRATEGI TIL DET NÆSTE NIVEAU?

Får du mest mulig værdi ud af dine investerede annoncekroner? Eller ønsker du en uforpligtende snak om, hvordan vi kan vækste din forretning yderligere? Så kontakt os her!

Cookie-indstillinger