LINKEDIN

ANNONCERING PÅ LINKEDIN

LinkedIn er et socialt medie, som danner rammerne for Danmarks største, faglige netværk. Fælles for de over 3 millioner brugere i Danmark er, at brugerne deler og søger faglig viden i- og udenfor deres professionelle netværk.

Da brugerbasen på LinkedIn anvender platformen i professionelt øjemed, så er denne også oplagt til B2B annoncering mod målgrupper, som eksempelvis kan segmenteres på baggrund af:

  • Anciennitet
  • Jobtitel
  • Virksomhed
  • Branche

Og netop på segmenteringsmulighederne adskiller LinkedIn sig fra andre sociale medier. De giver dig nemlig mulighed for at eksponere din virksomheds budskaber til de beslutningstagere og virksomheder, som har størst potentiale for din forretnings fremtidige vækst.

VI HAR SAMARBEJDET MED +800 AMBITIØSE VIRKSOMHEDER

SÅDAN ARBEJDER VI MED

LINKEDIN ANNONCERING

Dataanalytisk forarbejde

Når du indleder samarbejde med ASENTOs Social Media Team, indleder du samtidig et samarbejde med LinkedIn specialister, som har en ufravigelig målsætning om at skabe mest mulig værdi ud af dine investerede annoncekroner. Det kan vi kun indfri, hvis vi gør vores forarbejde. 

Derfor består de indledende stadier af vores samarbejde altid i en grundig gennemgang og analyse af jeres nuværende annoncerings indsats. Vi indsamler alle relevante, historiske data, vi gennemgår dine markedspotentialer og dine nærmeste konkurrenters annonceindhold. 

Strategi

Herefter udarbejder vi en konkret strategi ud fra dine målsætninger, dine markedspotentialer og de historiske data på din annoncekonto. 

Ud fra din strategi planlægger og opsætter vi din annoncekontos kampagner i den struktur, der skal til for at øge værdi-outputtet af dine investerede annoncekroner. 

Derudover kortlægger vi alle oplagte segmenteringsmuligheder for at eksponere din virksomheds budskaber til de beslutningstagere og virksomheder, som har størst potentiale for din forretnings udvikling. 

Optimering og løbende evaluering

Vores samarbejde er ikke kortsigtet – vores strategier og indsatser er langsigtede, hvorfor vi også løbende optimerer og skalerer din LinkedIn annoncering, hvor vi ser udviklingspotentialer. 

Optimeringer,  justeringer og løbende evalueringer på din annoncekontos performance tager udgangspunkt i vores teststrukturelle tilgang til annonceindhold. Vi vil hele tiden blive klogere på din målgruppe og hvilke typer annonceindhold på sociale medier, der skaber vækst i den forretning. Hver gang vi får valid dataindsigt i en igangværende test, justerer vi til – og sådan fortsætter vi. 

Rapportering

Vores kerneværdier bygger på gennemsigtighed, så vores fornemmeste opgave er løbende at holde dig opdateret på din performance, hvad vi kan udlede af din data og hvad vi kan bruge læringerne til både i forhold til LinkedIn annonceringen, men også på tværs af din marketingindsats. 

Derudover får du også månedlige rapporter, som kortlægger performance for din LinkedIn annoncering, så du hele tiden kan holde dig opdateret på de resultater, vi sammen skaber. 

  • Klik for at læse mere.

MØD VORES

SOCIAL MEDIA TEAM

Vores Social Media specialister har alle forskellige baggrunde og flere års erfaring med Meta annoncering – men fælles for dem alle er, at de er mennesker med ambitioner. De ved, hvad der skal til for at skabe resultater på LinkedIn og få mest mulig værdi for din investering i LinkedIn annoncering. 

Vores konsulenter har hjulpet over 400 virksomheder og organisationer indenfor B2C, B2B, Ecommerce og det offentlige med at opnå resultater på sociale medier og vi anvender vores brede brancheerfaring aktivt til at hjælpe lige præcis din virksomhed til vækst. 

Du vil i øvrigt hyppigt støde på vores Social Media specialister ved diverse workshops, oplæg, på uddannelsesinstitutioner og i webinarer, når vi deler vores viden med LinkedIn interesserede i hele Danmark. 

HER UNDERVISER VI

Woodupp case

Woodupp

“Det bedste ved at være kunde hos ASENTO er, at det er nogle virkeligt dygtige mennesker, der sidder og arbejder med ens kanaler. De er ikke kun teknisk dygtige, de har også leveret værdifuld sparring, der gør, at vi hele tiden har kunne tage vores virksomhed til det næste niveau”

LAD OS OVERHALE DINE KONKURRENTER SAMMEN

SKAL VI TAGE DIN LINKEDIN ANNONCERING TIL DET NÆSTE NIVEAU?

Får du mest mulig værdi ud af dine investerede annoncekroner på LinkedIn? Eller ønsker du en uforpligtende snak om, hvordan vi gennem LinkedIn annoncering kan vækste din forretning yderligere? Så kontakt os her!