E-MAIL

E-MAIL MARKETING: BYG RELATIONER & VÆKST

E-mailen er din stensikre vej til din målgruppes indbakke. Mere end 4 milliarder af klodens befolkning har en e-mailadresse og i Danmark tjekker 99% af forbrugerne deres e-mail indbakke hver eneste dag.

Kanalen er derfor oplagt at inddrage i sit marketing mix, hvor du har et direkte touchpoint i din målgruppes indbakke.

Når du påbegynder et samarbejde med ASENTOs E-mail Marketing team, tilvælger du specialister med dybdegående kendskab til markedets e-mail marketing platforme og strategierne bag, der får din e-mail marketing opsætning til at blomstre.

Der er ingen one size fits all, når vi udarbejder en ny strategi. Vi skræddersyer strategien til din virksomhed med vores gennemtestede frameworks i baghånden, som sikrer et fundament at bygge og skalere din e-mail marketing opsætning fra.

VI HAR SAMARBEJDET MED +800 AMBITIØSE VIRKSOMHEDER

Kampagnemails

Dine kampagnemails er din mulighed for at påvirke din målgruppe direkte i deres indbakke. Udover at dine kampagnemails kan skabe omsætning her og nu, er dine kampagnemails også grobund for dit automatiserede e-mail setup.

Leadgenerering

Succes med e-mail marketing kræver subscribers. Ingen subscribers, ingen at sende til. Ved kontinuerlig leadgenerering giver du din e-mail marketing de bedste forudsætning for at blomstre, da du løbende tilføjer nye subscribers til din e-mailliste, som du kan påvirke.

Kunsten bag leadgenerering er så at finde de rette kilder til at opsamle nye subscribers. Det nytter ikke noget, at du opsamler mænd i Nordjylland, hvis din målgruppe i virkeligheden er kvinder i Hovedstadsområdet.

E-mail Automation

Et e-mail automation setup kan favne din virksomheds kunderejse og påvirke din bruger med det rette indhold på det rette tidspunkt.

Velkomstflows og tabt kurv flows er blandt de mest populære flows at automatisere, men i virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad du kan bygge.

  • Tryk på en service for at læse mere

MØD VORES

e-mail MARKETING team

Vores E-mail marketing specialister kommer alle med forskellige baggrunde – fra omfattende marketing erfaringer til tidligere roller med fokus på det kreative. En kombination der gør, at vi kan skræddersy løsninger præcist til dine behov. Fælles for alle vores konsulenter er dog, at de er mennesker med ambitioner – både på egne og kundernes vegne.

Specialisterne besidder en bred vifte af kompetencer inden for alle aspekter af E-mail Marketing. Vi kan altså hjælpe dig med alt fra rådgivning på det strategiske niveau til de helt små detaljer, der gør forskellen på, om din kampagnemail bliver en succes eller ej.

HER UNDERVISER VI

E-MAIL MARKETING CASE

Prik&Streg case thumbnail

+564% Stigning i omsætningen

+500% Flere organiske top 3 placeringer

+515% Flere brandsøgninger

Prik & Streg

“Vores produkter er blevet så godt promovoeret, at de ligger blandt de markedsledende inden for deres kategorier”

SENESTE e-mail INDLÆG

LAD OS OVERHALE DINE KONKURRENTER SAMMEN

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN E-MAIL MARKETING INDSATS?

Sammen definerer vi jeres strategi, fra kampagnemails til flows og sørger for, at jeres indhold bliver sendt til de rette mennesker på det rette tidspunkt.

Cookie-indstillinger