CASE

NORD Gear

NORD Gear er en del af den tyske koncern NORD Drivesystems, som globalt er blandt de førende inden for branchen drevteknologi. En drevteknologi, der blandt andet er med til at fragte din bagage rundt, når det rammer bagagebåndet i Københavns Lufthavn.

Vi har arbejdet med NORD Gear de seneste to år, hvor vi i tæt samarbejde har optimeret deres indsats på Google samt øget deres tilstedeværelse på LinkedIn med det primære formål om at øge antallet af leads til virksomheden.

“Det er befriende at samarbejde med en virksomhed som ASENTO, fordi de ikke bare venter på os, men faktisk stiller krav”

Peter Vestergaard

International Sale og Commercial Director, Nord Gear Danmark

SE NÆSTE CASE

Woodupp

“Det bedste ved at være kunde hos ASENTO er, at det er nogle virkeligt dygtige mennesker, der sidder og arbejder med ens kanaler. De er ikke kun teknisk dygtige, de har også leveret værdifuld sparring, der gør, at vi hele tiden har kunne tage vores virksomhed til det næste niveau”

KONTAKT OS

SKAL VI TAGE DIN DIGITALE STRATEGI TIL DET NÆSTE NIVEAU?

Hos ASENTO brænder vi for at skabe resultater for vores kunder. Er du klar til at tage din digitale marketing til det næste niveau? Så er vi klar til at gå det ekstra skridt for at få det til at lykkes.

Marcus Møberg - ASENTO