fbpx

Cookie- & Privatlivspolitik

LinkedIn annoncering

 

Med denne privatlivspolitik vil vi prøve at forklare, hvordan vi muligvis indsamler personoplysninger, når du benytter vores hjemmeside https://www.asento.dk.

Vi bestræber os altid på at respektere og beskytte de oplysninger, vi måtte indsamle i forbindelse med brugen af denne hjemmeside. Vi vil altid behandle dine oplysninger med omtanke efter gældende lovgivning på området.
(Opdateret 08.11.2019)

Formålet med denne Privatlivspolitik er at være gennemsigtige omkring, hvilke data vi indsamler, og hvordan vi indsamler dem.

Information vi indsamler på hjemmesiden

Vi indsamler information om dig, hvis du gør brug af vores online kontaktformular. Informationen vi efterspørger her, strækker sig kun til det omfang, der er nødvendigt for at vi kan levere den fornødne service. Vi indsamler ikke særligt personfølsomme oplysninger.

 

Hvordan vi bruger information

Den data vi indsamler, bruger vi til at kunne opfylde og levere den service, der er efterspurgt i forbindelse med afgivelsen af dataene. Ved levering af dine oplysninger kan der efterspørges yderligere samtykke til f.eks. markedsføringstiltag, kundetilfredshed m.m. Brugen vil dog aldrig overskride retningslinjerne i det givne samtykke.

Opbevaring af dine personoplysninger

I ASENTO føler vi os forpligtet til at sikre, at dine personoplysninger bliver opbevaret sikkert og fortroligt. Derudover vil vi ikke opbevare dine informationer længere end nødvendigt, og de vil blive slettet, når denne periode er udløbet eller efter henvendelse fra dig.

Disse personoplysninger vil blive opbevaret i systemer såsom; Podio, Google G-suite, Pipedrive og Mailchimp. Dine oplysninger vil derfor blive overført til enkelte tredjeparts services i USA. Vi benytter derfor kun services dækket under EU-US Privacy shield, så vi sikrer tilstrækkelige beskyttelsesniveauer.

Dette er for at beskytte integriteten og sikkerheden ved enhver information, der behandles, og at de overholder gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse.

Brug af ”cookies & pixels”

Vi benytter cookies, som er en lille datafil, hjemmesider gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren, næste gang du besøger hjemmesiden. En cookie er en passiv fil, og den kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies på vores hjemmeside benyttes til at forbedre din oplevelse, når du besøger hjemmesiden. Vores cookies gemmer ikke nogen identificerbare personoplysninger om dig. Du kan læse mere om cookies på www.minecookies.org.

Vores side benytter følgende cookies:

Nødvendige cookies

Disse cookies er en direkte nødvendighed for, at du kan bevæge dig rundt og benytte alle aspekter af vores hjemmeside. Disse er blandt andet medvirkende til at vi kan forbedre udseendet, og dermed oplevelsen af vores hjemmesiden, hvis du skulle være på mobilenhed.

Performance cookies

Disse cookies giver os mulighed for at analysere adfærden blandt de der benytter hjemmesiden. De cookies, vi anvender til dette formål, er udstedt af tredjepart, Google Analytics. Google Analytics bruger sine egne cookies. Oplysninger indsamlet af disse cookies er anonyme, og kan derfor ikke bruges til at identificere en person. Deres eneste formål er at medvirke til at analysere og forbedre brugen af hjemmesiden. Du kan få flere oplysninger om Google.

Analytics-cookies her:

https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies.

Social Media cookies & pixels

Vi benytter cookies, også kendt som pixels, fra sociale medier, der giver os mulighed for at give dig relevante reklamer ud fra din aktivitet på vores hjemmeside. Informationen, der gemmes her, er ikke personidentificerbar, men registrerer blot din adfærd, og kan anonymt linkes til målretnings- og annonceringstiltag.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du brugen af cookies og pixels, som beskrevet ovenfor. Vi anbefaler, at du ændrer indstillingerne i din webbrowser. Hvis du ikke godkender vores brug af cookies eller ønsker at slette dem permanent. Vær dog opmærksom på, at dette kan påvirke funktioner på denne hjemmeside, og ikke vil stoppe annoncering – blot gøre den mindre specifik.

Udgående hjemmesidelinks

På denne hjemmeside vil du kunne finde udgående links til eksterne hjemmesider, såsom sociale medier, men ikke begrænset hertil. ASENTO tager intet ansvar for, hvorvidt disse sider overholder de gældende regler indenfor persondata. Vi anbefaler derfor, at du undersøger privatlivspolitikken på alle sider, du besøger, hvis dette er en bekymring, du måtte have.

Børns privatliv

Ingen af elementerne på vores hjemmeside er designet eller tilrettelagt for at søge informationer om børn under 13 år. Vi har heller ikke som hensigt at samle informationer om børn.

Skulle du dog have bekymringer vedrørende dit barns privatliv, eller hvorvidt de har indtastet personfølsomme oplysninger på vores hjemmeside, så tøv endelig ikke med at kontakte vores DPO på mail: abl@asento.dk.

Videregivelse af oplysninger

Vi sælger eller lejer aldrig data indsamlet om dig til nogen. Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter, men behandles også udelukkende af disse i det omfang, oplysningerne er kendt.

Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om opbevaring af data og brug af ”cookies & pixels” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og optimering af performance på hjemmesiden.

Videregivelse af personoplysninger som navn og email m.v. vil kun se, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse, som vi uddybede i ovenstående afsnit om opbevaring af data.

Opdatering, indsigt og klager

Denne politik kan ligge under for løbende ændringer i forbindelse med øget sikkerhed eller grundet lovændringer på området. Det kan derfor være klogt at holde øje med denne side løbende for at være opdateret på disse ændringer. Denne politik blev sidst opdateret den 22. maj 2018.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, så har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@asento.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, så har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.