SNAPCHAT

ANNONCERING PÅ SNAPCHAT

Snapchat er for 30% af den danske befolkning det foretrukne, sociale medie til kommunikation på daglig basis. Snapchats brugere åbner gennemsnitligt appen 30 gange i løbet af dagen, hvorfor du har med en målgruppe at gøre, som altid er online.

Ydermere er din potentielle målgruppe på Snapchat unik, da daglige Snapchatters ofte sortere andre sociale medier fra. Derfor har du på platformen mulighed for at segmentere og annoncere mod målgrupper, du ikke nødvendigvis kan målrette dit annonceindhold mod på andre sociale medier. Eksempelvis er den største interessebaserede målgruppe på Snapchat mandlige fashion shoppere. 

Snapchats annonceformater understøtter den generelle adfærd for brugerne på appen med interaktionsfremmende formater, mulighed for implementering af Augmented Reality og filtre, som assisterer dig i at engagere dine modtagere i dit annonceindhold.

VI HAR SAMARBEJDET MED +800 AMBITIØSE VIRKSOMHEDER

Dataanalytisk forarbejde

Når du indleder samarbejde med ASENTOs Social Media Team, indleder du samtidig et samarbejde med Snapchat specialister, som har en ufravigelig målsætning om at skabe mest mulig værdi ud af dine investerede annoncekroner. Det kan vi kun indfri, hvis vi gør vores forarbejde. 

Derfor består de indledende stadier af vores samarbejde altid i en grundig gennemgang og analyse af jeres nuværende annoncerings indsats. Vi indsamler alle relevante, historiske data og vi gennemgår dine markedspotentialer.

Strategi

Herefter udarbejder vi en konkret strategi ud fra dine målsætninger, dine markedspotentialer og de historiske data på din annoncekonto. 

Ud fra din strategi planlægger og opsætter vi din annoncekontos kampagner i den struktur, der skal til for at øge værdi-outputtet af dine investerede annoncekroner.

Optimering og løbende evaluering

Vores samarbejde er ikke kortsigtet – vores strategier og indsatser er langsigtede, hvorfor vi også løbende optimerer og skalerer din Snapchat annoncering, hvor vi ser udviklingspotentialer. 

Optimeringer,  justeringer og løbende evalueringer på din annoncekontos performance tager udgangspunkt i vores teststrukturelle tilgang til annonceindhold. Vi vil hele tiden blive klogere på din målgruppe og hvilke typer annonceindhold på sociale medier, der skaber vækst i den forretning. Hver gang vi får valid dataindsigt i en igangværende test, justerer vi til – og sådan fortsætter vi.

Rapportering af dine resultater

Vores kerneværdier bygger på gennemsigtighed, så vores fornemmeste opgave er løbende at holde dig opdateret på din performance, hvad vi kan udlede af din data og hvad vi kan bruge læringerne til både i forhold til Snapchat annonceringen, men også på tværs af din marketingindsats. 

Derudover får du også månedlige rapporter, som kortlægger performance for din Snapchat annoncering, så du hele tiden kan holde dig opdateret på de resultater, vi sammen skaber. 

  • Klik for at læse mere.

MØD VORES

SOCIAL MEDIA TEAM

Vores Social Media specialister har alle forskellige baggrunde og flere års erfaring med Snapchat annoncering – men fælles for dem alle er, at de er mennesker med ambitioner. De ved, hvad der skal til for at skabe resultater på Snapchat og få mest mulig værdi for din investering i Snapchat annoncering. 

Vores konsulenter har hjulpet over 400 virksomheder og organisationer indenfor B2C, B2B, Ecommerce og det offentlige med at opnå resultater med Paid Social, og vi anvender vores brede brancheerfaring aktivt til at hjælpe lige præcis din virksomhed til vækst. 

Du vil i øvrigt hyppigt støde på vores Social Media specialister ved diverse workshops, oplæg, på uddannelsesinstitutioner og i webinarer, når vi deler vores viden med Snapchat interesserede i hele Danmark.

HER UNDERVISER VI

Woodupp case

Woodupp

“Det bedste ved at være kunde hos ASENTO er, at det er nogle virkeligt dygtige mennesker, der sidder og arbejder med ens kanaler. De er ikke kun teknisk dygtige, de har også leveret værdifuld sparring, der gør, at vi hele tiden har kunne tage vores virksomhed til det næste niveau”

LAD OS OVERHALE DINE KONKURRENTER SAMMEN

SKAL VI TAGE DIN SNAPCHAT ANNONCERING TIL DET NÆSTE NIVEAU?

Får du maksimal værdi ud af dine investerede annoncekroner på Snapchat? Eller ønsker du en uforpligtende snak om, hvordan vi gennem Snapchat annoncering kan vækste din forretning yderligere? Så kontakt os her!