E-MAIL MARKETING

KONVERTER DINE TABTE BESØGENDE MED E-MAIL AUTOMATION

Vil du maksimere chancen for, at dine besøgende vender tilbage og køber? 7 ud af 10 kurve går tabt og endnu flere når aldrig aldrig til kurven. Disse tal kan du nedbringe med et automatiseret e-mail setup, der aktivt arbejder med brugerens kunderejse.

E-mail automation er mere end “Du har glemt din kurv”. Gennem e-mail automation kan du påvirke dine brugere ud fra deres adfærd og købsmønstre samt skabe en relation til modtageren.

Når du samarbejder med ASENTOs E-mail Marketing team, får du en partner, der arbejder proaktivt på at sikre, at du får de højeste afkast på dine automatiserede e-mails.

VI HAR SAMARBEJDET MED +800 AMBITIØSE VIRKSOMHEDER

SÅDAN ARBEJDER VI MED

E-MAIL AUTOMATION

E-mail automation er mange ting. E-mail automation er at opsætte flows, der taler ind i hele kunderejsen – men e-mail automation er også at distribuere dataen fra din e-mail platform til det resterende marketing mix, så du kan udnytte synergierne i fulde drag.

Synergi til dit marketing-mix

Vi er et full service bureau, hvilket betyder, at vi har øjne for hele kunderejsen. Dataen i din e-mail marketing platform er guld værd for de resterende kanaler i dit marketing-mix som Google og Meta, hvor du kan bruge dataen til at fodre algoritmen og dine målgrupper.

Vores E-mail Marketing team hjælper dig med at udnytte og distribuere den data, så du får mest ud af den på alle tænkelige måder.

Fra tilmelding til ambassadør

Med din e-mail marketing indsats har du mulighed for at påvirke og gennemsyre kunderejsen, så din bruger modtager det rette budskab på det rette tidspunkt – uanset om din bruger har tabt en kurv på din hjemmeside eller skal have en introduktion til jeres univers.

Vores E-mail Marketing team sørger for at afdække din kunderejse punkt for punkt, hvorefter vi skræddersyer dine flows, så de rammer hvert punkt i kunderejsen med det rette budskab.

Personligt indhold

Din e-mail marketing platform kan opbevare en masse data om dine brugere. Data som kan personliggøre dine e-mails, skabe relationer og salg.

Vores E-mail Marketing specialister stiler efter at gøre dine e-mails så personlige som muligt, så modtagerne får en relation og bånd til din virksomhed.

  • Tryk på en service, for at læse mere

MØD VORES

e-mail marketing team

Vores E-mail marketing specialister kommer alle med forskellige baggrunde – fra omfattende marketing erfaringer til tidligere roller med fokus på det kreative. En kombination der gør, at vi kan skræddersy løsninger præcist til dine behov. Fælles for alle vores konsulenter er dog, at de er mennesker med ambitioner – både på egne og kundernes vegne.

Specialisterne besidder en bred vifte af kompetencer inden for alle aspekter af E-mail Marketing. Vi kan altså hjælpe dig med alt fra rådgivning på det strategiske niveau til de helt små detaljer, der gør forskellen på, om din kampagnemail bliver en succes eller ej.

HER UNDERVISER VI

E-MAIL MARKETING CASE

Prik&Streg case thumbnail

+564% Stigning i omsætningen

+500% Flere organiske top 3 placeringer

+515% Flere brandsøgninger

Prik & Streg

“Vores produkter er blevet så godt promovoeret, at de ligger blandt de markedsledende inden for deres kategorier”

SENESTE e-mail INDLÆG

LAD OS OVERHALE DINE KONKURRENTER SAMMEN

SKAL VI TAGE DIN E-MAIL MARKETING INDSATS TIL DET NÆSTE NIVEAU?

Sammen definerer vi jeres strategi, fra kampagnemails til flows og sørger for, at jeres indhold bliver sendt til de rette mennesker på det rette tidspunkt.