CASE

Prik & Streg

RESULTAT AF VORES SAMARBEJDE

+564%

Stigning i omsætningen

+500%

Flere organiske top 3 placeringer

+515%

Flere brandsøgninger

FRA EN DRØM I EN GARAGE TIL 5 FULDTIDSANSATTE

Ewa Delgado, den kreative hjerne samt indehaver af Prik & Streg, kom til os i 2018 med et ønske og en målsætning om at skabe, hvad Ewa kalder “en rigtig forretning”. Hendes drøm var at kunne leve af Prik & Streg universet på sigt. Siden har vi hjulpet Prik & Streg på tværs af digitale kanaler med at indfri lige præcis den målsætning.

OM PRIK & STREG

Prik & Streg er et børneunivers, som hjælper forældre med at samle de første minder fra barnets første tid. Produktsortimentet spænder fra barnets bog til babyaftryk til fødselsplakater, der er med til at forevige barnets første minder.

Prik & Streg gør en ære i at udvikle sortimentet med inspiration i deres kunders behov og ideer. Gennem konstant dialog med kunderne på blandt andet Facebook, i mails og på messer tilføjer Prik & Streg løbende nye produkter og designs til sortimentet på webshoppen.

ASENTOS ROLLE I SAMARBEJDET

Da Ewa havde designet Prik & Stregs sortiment, stod hun tilbage med et produkt, hun følte, hun kunne være stolt af. Desuden fik Ewa god feedback fra de kunder, hun på daværende tidspunkt lykkedes med at komme ud til.

Ewa havde dog den udfordring, at hun ikke kunne komme ud til nok kunder til at Prik & Streg kunne opnå målsætningerne. Og det er her, ASENTO kommer ind i billedet på Prik & Stregs rejse. Gennem en tilfældig anbefaling startede samarbejdet tilbage i 2018.

“FRA DA JEG STARTEDE HOS ASENTO, HAR VI SYVDOBLET OMSÆTNINGEN”

EWA DELGADO, INDEHAVER AF PRIK & STREG

I den digitale strategi har vi blandt andet hjulpet Prik & Streg med at øge synligheden på Google – både organisk og via annoncering. Derudover har ASENTO spillet en central rolle i at påvirke nye, potentielle kunder på tværs af sociale medier. Prik & Streg er i skrivende stund til stede på både Meta, Pinterest og Snapchat. Samtidig har vi hjulpet Ewa med at opbygge et velstruktureret e-mail marketing setup med en direkte synergi til de resterende digitale kanaler. Hør i videoen nedenfor, hvordan vi gennem eksisterende indhold på Prik & Stregs website vækstede antallet af permissions med 5.000 nye brugere.

“VORES PRODUKTER ER BLEVET PROMOVERET SÅ GODT, AT DE LIGGER BLANDT DE MARKEDSLEDENDE INDENFOR DERES KATEGORIER”

Ewa Delgado

Designer og Indehaver, Prik & Streg

SE NÆSTE CASE

Scandimate

“Det fede ved ASENTO – udover det gode serviceniveau – er, AT det en one-stop-shop, hvor man får det hele ét sted”

KONTAKT OS

SKAL VI TAGE DIN DIGITALE STRATEGI TIL DET NÆSTE NIVEAU?

Hos ASENTO brænder vi for at skabe resultater for vores kunder. Er du klar til at tage din digitale marketing til det næste niveau? Så er vi klar til at gå det ekstra skridt for at få det til at lykkes.

Marcus Møberg - ASENTO
Cookie-indstillinger