META ANNONCERING

ANNONCERING PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM 

Facebook, Instagram og Messenger er indehavere af rekorden som de sociale medier med flest aktive, daglige brugere – både i Danmark og på verdensplan. 

Derfor besidder annoncering på Meta platformene også det største potentiale for at vækste antallet af nye, potentielle kunder i din forretning og samtidig øge livstidsværdien hos dine eksisterende kunder. 

Når du vælger ASENTOs Paid Social team som din samarbejdspartner, vælger du samtidig en officiel Meta Business Partner. Det betyder, at ASENTO er udvalgt og anerkendt af Meta Inc. for vores tekniske kompetencer på platformene samt vores evne til at skabe resultater på vegne af vores kunder. Du vælger samtidig at alliere dig med et team, der besidder learnings og dataindsigt fra at have brugt et trecifret millionbeløb på Meta-platformene over de seneste år – det er disse learnings og indsigter, vi anvender til at skabe resultater for dig og til at sikre, at du får mest mulig værdi ud af dine investerede annoncekroner på Meta platformene. 

**Meta annoncering dækker over annoncering på platformene Facebook, Instagram, Messenger og Meta Audience Network.

VI HAR SAMARBEJDET MED +800 AMBITIØSE VIRKSOMHEDER

SÅDAN ARBEJDER VI MED

META ANNONCERING

Dataanalytisk forarbejde

Når du indleder samarbejde med ASENTOs Social Media Team, indleder du samtidig et samarbejde med Meta specialister, som har en ufravigelig målsætning om at skabe mest mulig værdi ud af dine investerede annoncekroner. Det kan vi kun indfri, hvis vi gør vores forarbejde. 

Derfor består de indledende stadier af vores samarbejde altid i en grundig gennemgang og analyse af jeres nuværende annoncerings indsats. Vi indsamler alle relevante, historiske data, vi gennemgår dine markedspotentialer og dine nærmeste konkurrenters annonceindhold.

Strategi

Herefter udarbejder vi en konkret strategi ud fra dine målsætninger, dine markedspotentialer og de historiske data på din annoncekonto. 

Ud fra din strategi planlægger og opsætter vi din annoncekontos kampagner i den struktur, der skal til for at øge værdi-outputtet af dine investerede annoncekroner. 

Optimering og løbende evaluering

Vores samarbejde er ikke kortsigtet – vores strategier og indsatser er langsigtede, hvorfor vi også løbende optimerer og skalerer din Meta annoncering, hvor vi ser udviklingspotentialer. 

Optimeringer,  justeringer og løbende evalueringer på din annoncekontos performance tager udgangspunkt i vores teststrukturelle tilgang til annonceindhold. Vi vil hele tiden blive klogere på din målgruppe og hvilke typer annonceindhold på sociale medier, der skaber vækst i den forretning. Hver gang vi får valid dataindsigt i en igangværende test, justerer vi til – og sådan fortsætter vi. 

Rapportering af dine resultater  

Vores kerneværdier bygger på gennemsigtighed, så vores fornemmeste opgave er løbende at holde dig opdateret på din performance, hvad vi kan udlede af din data og hvad vi kan bruge læringerne til både i forhold til Meta annonceringen, men også på tværs af din marketingindsats. 

Derudover får du også månedlige rapporter, som kortlægger performance for din Meta annoncering, så du hele tiden kan holde dig opdateret på de resultater, vi sammen skaber.

  • Klik for at læse mere.

MØD VORES

SOCIAL MEDIA TEAM

Vores Social Media specialister har alle forskellige baggrunde og flere års erfaring med Meta annoncering – men fælles for dem alle er, at de er mennesker med ambitioner. De ved, hvad der skal til for at skabe resultater på Facebook/Instagram og få mest mulig værdi for din investering i Meta annoncering. 

Vores konsulenter har hjulpet over 400 virksomheder og organisationer indenfor B2C, B2B, Ecommerce og det offentlige med at opnå resultater på Meta og vi anvender vores brede brancheerfaring aktivt til at hjælpe lige præcis din virksomhed til vækst. 

Du vil i øvrigt hyppigt støde på vores Social Media specialister ved diverse workshops, oplæg, på uddannelsesinstitutioner og i webinarer, når vi deler vores viden med Facebook- og Instagram interesserede i hele Danmark. 

HER UNDERVISER VI

Meta case

WoodUpp

“Det bedste ved at være kunde hos ASENTO er, at det er nogle virkeligt dygtige mennesker, der sidder og arbejder med ens kanaler. De er ikke kun teknisk dygtige, de har også leveret værdifuld sparring, der gør, at vi hele tiden har kunne tage vores virksomhed til det næste niveau”

LAD OS OVERHALE DINE KONKURRENTER SAMMEN

SKAL VI TAGE DIN ANNONCERING PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM TIL DET NÆSTE NIVEAU?

Får du mest mulig værdi ud af dine investerede annoncekroner på Meta? Eller ønsker du en uforpligtende snak om, hvordan vi gennem Meta annoncering kan vækste din forretning yderligere? Så kontakt os her!

Cookie-indstillinger