CASE

Scandimate

ScandiMate hjælper danske håndværkere med at få deres livs eventyr i udlandet. Om man vil bygge bjælkehytter i Canada eller huse i Australien, så kan ScandiMate hjælpe og klare alt det besværlige. ScandiMate har oplevet en eksplosiv vækst efter Corona og en optræden på landsdækkende TV har accelereret væksten yderlige.

ASENTO har haft ansvaret for alt betalt annoncering for ScandiMate de seneste år. Herunder både strategi, analyse og eksekvering.
Vi har bl.a. arbejdet med kampagner på Meta, TikTok og Google Ads. I videoen her, kan du høre deres CEO, Alexander Ripley, fortælle mere om samarbejdet.

“Det fede ved ASENTO – udover det gode serviceniveau – er, at det er en one-stop-shop, hvor man får det hele ét sted”

Alexander Ripley

CEO & Founder, Scandimate

SE NÆSTE CASE

WoodUpp

“Det bedste ved at være kunde hos ASENTO er, at det er nogle virkeligt dygtige mennesker, der sidder og arbejder med ens kanaler. De er ikke kun teknisk dygtige, de har også leveret værdifuld sparring, der gør, at vi hele tiden har kunne tage vores virksomhed til det næste niveau”

KONTAKT OS

SKAL VI TAGE DIN DIGITALE STRATEGI TIL DET NÆSTE NIVEAU?

Hos ASENTO brænder vi for at skabe resultater for vores kunder. Er du klar til at tage din digitale marketing til det næste niveau? Så er vi klar til at gå det ekstra skridt for at få det til at lykkes.

Marcus Møberg - ASENTO
Cookie-indstillinger