HVEM ER VI?

MENNESKER MED AMBITIONER

Hos ASENTO er vi ambitiøse omkring udviklingen af både vores egen og vores kunders forretning. Derfor investerer vi mange ressourcer i at sikre, at vi altid er på forkant, og har de dygtigste talenter indenfor de specialeområder, vi arbejder med. På den måde sikrer vi, at vores kunder, samarbejdspartnere og måske din virksomhed får det skarpeste produkt, når valget falder på ASENTO som marketingleverandør.

ASENTOs specialister har alle et ønske om at være blandt de bedste indenfor deres felt og i branchen – den ambition smitter af på de projekter, de arbejder på. Vi stiller os aldrig tilfredse med middelmådige resultater.

Vi jagter altid den ekstra procent, som gør en forskel for din forretning på den lange bane.

VI HAR LEVERET RESULTATER FOR VORES KUNDER SIDEN 2015

9 ÅR I BRANCHEN

Vi er et digitalt marketing bureau med kontor i både Kolding og København.

ASENTO blev stiftet i 2015 og siden har vi brugt hver eneste dag på at hjælpe virksomheder med at opnå resultater og indfri målsætninger med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og vi har blandt andet specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og E-mail Marketing.

Vores kunder er alt fra start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de vil vinde indenfor deres branche.

HVORFOR ER ASENTO DIN ONE-STOP-MARKETINGSHOP?

VI ER ET BUREAU I ØJENHØJDE

Hos os er ærlighed en af vores vigtigste kerneværdier. Resultaterne er det, som tæller for os, og resultaterne lyver ikke. Derfor vil du altid få en ærlig vurdering af potentialet inden et eventuelt samarbejde, så du ved, hvad du kan forvente.

Du skal vælge ASENTO som samarbejdspartner, hvis du ønsker en ærlig og ambitiøs samarbejdspartner, som kan tage din marketing til det næste niveau.

Hvis du vil vækste, tage markedsandele fra konkurrenterne, og du har modet til at investere, så er vi det rigtige og oplagte bureau-valg for din virksomhed.

MØD ASENTO TEAMET

25+ AMBITIØSE MENNESKER UDGØR TEAM ASENTO

Lasse Olsen

Fie Fedder Jensen

Kenneth Schøtt

Victor Rahbek

Henriette Warming

Josephine Amalie Paysen

Rikke S.F. Simonsen

Louise Stautz

Oliver C. Christensen

Josephine Nielsen

Ezgi Ünalan

natasja victoria

Natasja Victoria Jensen

Patrick Ravn

Patrick Junker Ravn

Louise Ohlsen

Louise Korsgaard Ohlsen

Dora Kym Christiansen

Benjamin Speedtsberg

Morten P. Andersen

Quoc Phu Le

Julia Fosnæs

Nicolaj Rønn

Anel Sacic

Kevin Siegumfeldt Jensen

Marianne Edel Guldbrandine Olsen

Michella Boxill

Louise Conradsen

Marcus Møberg

LÆS VORES INDLÆG

BLIV KLOGERE PÅ DIGITAL MARKETING

Digital marketing udvikler sig hele tiden, og vi udvikler os med. Vi går forrest, når der skal testes nye kanaler, muligheder og målgrupper. Her på vores blog deler vi ud af vores erfaringer og den nyeste viden indenfor vores specialeområder.

Cookie-indstillinger