CASE

Trekantområdet

Trekantområdet Danmark er en samarbejdsorganisation af 7 kommuner som tilsammen har nogle udvalgte opgaver, som Trekantområdet Danmark hjælper med. Det er alt fra arbejdsmarkedsprojekter til uddannelse, kultur og sportsevents.

ASENTO har hjulpet Trekantområdet Danmark med eksekvering af social media kampagner på både Meta, TikTok og Snapchat i forbindelse med større events og kampagner. Derudover har vi ageret sparringspartner på en lang række andre marketingaktiviteter. I videoen her, kan du høre kommunikationskonsulent, Christina Kjær Habekost, fortælle mere om samarbejdet.

“Det er super fedt at se, at man kan finde et lokalt bureau der har præcis de samme kvaliteter og det samme udsyn og ekspertise, som man kan forvente at finde i storbyer som Aarhus og København”

Christina Kjær Habekost

Kommunikationskonsulent

SE NÆSTE CASE

Intempus

“Det lykkedes os heldigvis at komme rigtig højt på Google. Vi lå faktisk nummer 1 på de fleste af vores søgeord – og ellers i top 3”

KONTAKT OS

SKAL VI TAGE DIN DIGITALE STRATEGI TIL DET NÆSTE NIVEAU?

Hos ASENTO brænder vi for at skabe resultater for vores kunder. Er du klar til at tage din digitale marketing til det næste niveau? Så er vi klar til at gå det ekstra skridt for at få det til at lykkes.

Marcus Møberg - ASENTO
Cookie-indstillinger