GOOGLE ADS

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE MED GOOGLE ADS

Skal dine kunder finde din virksomhed, når de søger på Google? Google Ads giver dig mulighed for at købe annonceplads i toppen af Google, så dine potentielle kunder finder dig, når de søger efter dine produkter eller ydelser. Med Google Ads kan du ramme personer, som allerede er i markedet efter det, som du tilbyder, og derfor er det også noget af det bedst konverterende trafik, du kan købe til din hjemmeside.

Mulighederne med Google Ads er mange, da Google Ads platformen også indeholder Google Shopping, Googles Display Netværk, Youtube mm.

VI HAR SAMARBEJDET MED +800 AMBITIØSE VIRKSOMHEDER

SÅDAN ARBEJDER VI MED

GOOGLE ADS

Sådan arbejder vi med Google Ads

Hos ASENTO arbejder vi med alle facetterne af Google Marketing Platform. Herunder er søgekampagner ofte grundstenen i et godt Google Ads setup. Det handler om at sikre, at at dine potentielle kunder, kan finde din virksomhed, når de søger efter dine produkter eller ydelser.

Når vi starter et samarbejde op, laver vi en grundig søgeordsanalyse, hvor vi finder frem til alle de søgeord, som er interessante at arbejde med. Herefter opsætter vi kampagnerne med fokus på at lave en kampagneopdeling, som sikrer os kontrol med pris pr. salg eller lead på tværs af mange produkter, så vi kan køre et profitabelt kampagne setup. Når vi har et profitabelt setup med søgekampagner, supplerer vi ofte med remarketing kampagner på Googles Display Netværk og andre af Googles marketing kanaler.

Du kan læse meget mere om Google ads her.

Sådan arbejder vi med Display annoncering

Hos ASENTO arbejder vi forskelligt med display annoncering alt efter, hvilken branche, din forretning er i. Men fælles for strategien er, at vi arbejder datadrevet. Vi bruger Googles muligheder for at skabe intelligente målgrupper baseret på brugeradfærd.

Sådan arbejder vi med Google Shopping

Når vi bygger kampagner med Google Shopping, så er inddelingen af produktfeedet i relevante kategorier altafgørende – både for Google, men også for dit eget overbliks skyld. Derfor sørger vi for at optimere feedet, og vi tjekker om kvaliteten er god nok.

Sådan arbejder vi med Performance Max

Hos ASENTO arbejder vi inden for alle facetterne med Performance Max. Derfor sørger vi altid for, at annonceteksterne er i top, at både billed- og video materiale er af høj kvalitet, at feedet er optimeret og at kampagnen får alt den data, som maskinlæringen og AI ‘en har brug for, for at levere de bedst mulige resultater.

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO er du sikret, at vi vil arbejde hårdt for, at skabe salg og leads til så lave priser som muligt. Vi har fokus på bundlinjen, og analyserer løbende på hvilke kampagner der giver mening, og hvilke der ikke gør.

Alt er fuldstændig gennemsigtigt, så du hele tiden ved, hvad du får ud af budgettet, hvad vi laver, og hvordan de vigtigste KPI’er udvikler sig.

  • Tryk på en service, for at læse mere

MØD VORES

GOOGLE ADS TEAM

Vores Google Ads konsulenter har arbejdet for nogle af de største virksomheder i Danmark, og ved præcis hvad der skal til for at opnå succes med Google Ads. Vores konsulenter har hjulpet over 200 virksomheder indenfor B2C, Ecommerce, B2B og Det Offentlige med at opnå resultater med Google Ads.

Flere af vores konsulenter underviser i Google Ads på forskellige kurser og uddannelsesinstitutioner. Bl.a. underviser vores Head of Google Ads, Anel Sacic, for IBC Kurser på deres Digital Marketing Manager kursus.

HER UNDERVISER VI

SE NÆSTE CASE

WoodUpp

“Det bedste ved at være kunde hos ASENTO er, at det er nogle virkeligt dygtige mennesker, der sidder og arbejder med ens kanaler. De er ikke kun teknisk dygtige, de har også leveret værdifuld sparring, der gør, at vi hele tiden har kunne tage vores virksomhed til det næste niveau”

Cookie-indstillinger