SEO

Bliv fundet på Google organisk med SEO

Hos ASENTO har vi arbejdet med SEO, siden vi startede. Vi startede nemlig som et SEO bureau. SEO kan hjælpe dig med at blive fundet på Google, når dine potentielle kunder søger efter dine produkter og ydelser.

SEO er en rigtig god kanal til dit digitale marketing setup, fordi du ikke skal betale pr. klik. Det kan derfor være en billig trafikkilde, som du kan arbejde videre med i dit resterende marketing-setup.

VI HAR SAMARBEJDET MED +800 AMBITIØSE VIRKSOMHEDER

SÅDAN ARBEJDER VI MED

SØGEMASKINEOPTIMERING

Sådan arbejder vi med SEO

Vi går analytisk til værks, og starter med en dybdegående analyse af din hjemmeside, linkprofil og dine nærmeste konkurrenter.

Ud fra disse analyser lægger vi en strategi for, hvordan vi overhaler konkurrenterne. Der er over 200 faktorer, som vi tager højde for, når vi udarbejder vores strategi. Vi justerer løbende vores arbejdsmetoder, efterhånden som Google opdaterer deres algoritme.

On-page optimering

Ud fra vores kendskab til Google’s algoritme og erfaring fra over 400 SEO cases, optimerer og justerer vi på alle on-page relaterede elementer, så de matcher det din virksomhed udbyder, det din målgruppe søger og det der gør din virksomhed til det bedste valg i branchen!

Vi optimerer og justerer på alle de elementer der har en effekt på algoritmen, for eksempel meta data, tekstindhold, linkstruktur, UX, titel struktur.

Vi er konstant opdaterede på hvad der rykker på sig i Google og forbrugeradfærden, og justerer til, så vi imødekommer ønskerne fra både forbrugerne og søgemaskinen.

Off-page optimering

Sideløbende med on-page SEO, arbejder vi strategisk og proaktivt med off-page SEO. At opbygge autoritet, troværdighed og ekspertise på markedet er et must i SEO, og der findes flere forskellige strategier til at opnå en højere autoritet hos Google.

Den største faktor i off-page SEO, er til stadighed links. Linkbuilding er derfor en disciplin man bør tage inddrage i sin SEO strategi, uanset størrelse og type af virksomhed.

Vi tager altid udgangspunkt i netop din virksomhed, og tager dermed din linkprofil og din niche med i betragtning, når vi skal hente relevante og autoritære links til dit site.

Vedvarende analyse og optimering

Når fundamentet er lagt med on-page og off-page SEO, vil et skarpt øje på konkurrerende sites være en stor prioritet. For uanset hvor hurtigt, brugervenligt, informerende og indbydende man føler ens eget site er, så er der som regel en række konkurrerende sites/virksomheder der stadig er mere relevante i Google’s øjne.

Vi sørger derfor for, at agere proaktivt ud fra vores analyse arbejde, og finde løsninger og tilføjelser til SEO setuppet, som sikrer at vi altid er et ekstra skridt foran konkurrenterne.

  • Klik for at læse mere

MØD VORES

SEO TEAM

Hos ASENTO er du sikret erfarne SEO konsulenter, som ved, hvad der skal til for at få din hjemmeside i toppens af Googles søgeresultater. Vores konsulenter har hjulpet +400 virksomheder med at få bedre placeringer på Google, og de har skabt resultater inden for alt lige fra leasing af biler til salg af drivhuse.

Flere af vores konsulenter underviser i SEO på forskellige kurser og uddannelsesinstitutioner. Bl.a. underviser vores Head of Search, Benjamin Speedtsberg, for IBC Kurser på deres Digital Marketing Manager kursus.

HER UNDERVISER VI

SEO CASE

Rossen Recycling Company

“Jeg kan mærke, vi får flere henvendelser igennem hjemmesiden, end vi gjorde før. Vi har haft en stigning på 50% I nye brugere”

LAD OS OVERHALE DINE KONKURRENTER SAMMEN

SKAL DIN VIRKSOMHED I TOPPEN AF GOOGLE?

Vi er klar til at hjælpe dig med at analysere, hvad der skal til, for at din hjemmeside kan opnå topplaceringer på Google. Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.