PAID SOCIAL

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

Når du vælger ASENTOs Social Media-team som rådgivere og samarbejdspartnere, vælger du at teame op med nogle af Danmarks dygtigste og mest ambitiøse social-specialister med performance erfaring på Facebook/Instagram, Pinterest, TikTok, Snapchat og LinkedIn. Vores strategier for succes med Social Media Marketing er altid drevet af data-outputs og danner dermed udgangspunktet for den strategi og rådgivning, vi skræddersyer til din virksomhed, så du kan maksimere både top- og bundlinje. 

Vi vægter vores samarbejde og sparring med de enkelte sociale medier højt og sørger for at holde os opdaterede på vegne af dig hos repræsentanter fra de medier, vi arbejder med. Det er din garanti for at være firstmover på Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, Snapchat og LinkedIn og komme et skridt foran konkurrenterne.

VI HAR SAMARBEJDET MED +800 AMBITIØSE VIRKSOMHEDER

Meta

Facebook, Instagram og Messenger er indehavere af rekorden som de sociale medier med flest aktive, daglige brugere – både i Danmark og på verdensplan. 

Derfor besidder annoncering på Meta platformene også det største potentiale for at vækste antallet af nye, potentielle kunder i din forretning og samtidig øge livstidsværdien hos dine eksisterende kunder.

Pinterest

Søgeord er en af de funktioner, der adskiller Pinterest fra andre sociale medier. Det gør Pinterest til en hybrid mellem et socialt medie og en søgemaskine. Særligt generiske søgninger frem for brand-søgninger er populære blandt Pinners. Faktisk er hele 97% af de mest populære søgninger på Pinterest uden et brand – og alligevel opdager 80% af Pinners på ugentligt basis et nyt brand eller produkt på platformen. Med annoncering på Pinterest kan du blandt andet målrette dine annoncer efter specifikke søgeord, som Pinners søger efter – i øvrigt til en CPM, der er markant lavere end på andre sociale medier.

Snapchat

Snapchat er for 30% af den danske befolkning det foretrukne, sociale medie til kommunikation på daglig basis. Snapchats brugere åbner gennemsnitligt appen 30 gange i løbet af dagen, hvorfor du har med en målgruppe at gøre, som altid er online. Ydermere er din potentielle målgruppe på Snapchat unik, da daglige Snapchatters ofte sortere andre sociale medier fra. Derfor har du på platformen mulighed for at segmentere og annoncere mod målgrupper, du ikke nødvendigvis kan målrette dit annonceindhold mod på andre sociale medier. 

LinkedIn

LinkedIn er et socialt medie, som danner rammerne for Danmarks største, faglige netværk. Fælles for de over 3 millioner brugere i Danmark er, at brugerne deler og søger faglig viden i- og udenfor deres professionelle netværk. 

Da brugerbasen på LinkedIn anvender platformen i professionelt øjemed, så er denne også oplagt til B2B annoncering mod målgrupper, som eksempelvis kan segmenteres på baggrund af anciennitet, jobtitel, virksomhed og branche.

TikTok

Hele 83% af TikToks brugere mener, at mediet spiller en rolle i deres købsrejse. Samtidig er TikTok ikke kun forbeholdt yngre generationer med begrænset købekraft, som myterne foreskriver det. I Danmark er 49% af brugerne, som du kan ramme med annonceringen, faktisk over 25 år.

  • Tryk på en service for at læse mere

MØD VORES

SOCIAL MEDIA TEAM

Vores Social Media specialister har alle forskellige baggrunde og flere års erfaring med Social Media Marketing – men fælles for dem alle er, at de er mennesker med ambitioner. De ved, hvad der skal til for at skabe resultater og få mest mulig værdi for din investering i sociale medier. 

Vores Social Media specialister har hjulpet over 400 virksomheder og organisationer indenfor B2C, B2B, Ecommerce og det offentlige med at opnå resultater på Paid Social og vi bruger den brede brancheerfaring aktivt til at hjælpe lige præcis din virksomhed til vækst. 

Du vil i øvrigt hyppigt støde på vores Social Media specialister ved diverse workshops, oplæg, på uddannelsesinstitutioner og i webinarer, når vi deler vores viden med Social Media interesserede i hele Danmark. 

LAD OS OVERHALE DINE KONKURRENTER SAMMEN

SKAL VI TAGE DIN PAID SOCIAL STRATEGI TIL DET NÆSTE NIVEAU?

Får du mest mulig værdi ud af dine investerede annoncekroner? Eller ønsker du en uforpligtende snak om, hvordan vi kan vækste din forretning yderligere? Så kontakt os her!

Cookie-indstillinger