Instagram Bureau

Instagram bureau | ASENTO

Instagram bureau på forkant med udviklingen

Instagram er et af de største sociale medier i Danmark med mere end 2 millioner brugere. Dette skaber mulighed for at fokusere og tilpasse din marketingstrategi, så du fanger dine potentielle kunder såvel som de nuværende. Over de senere år er der sket en udvikling inden for mediet, som er ejet af Facebook. De er gået over til en mere relevant baseret algoritme til fordel for en kronologisk baseret platform. På denne måde vil det viste indhold hos forbrugerne vurderes ud fra algoritmen og tilpasses til den enkelte.

I vores arbejde som Instagram bureau vil vi , i et gensidig samarbejde med dig, udarbejde, udforme og udgive kompetente og effektgivende kampagner. Det afgørende ved Instagram er at udnytte, at det er et visuelt medie. Her ønsker vi at give dig muligheden for at vise dine produkter eller ydelser gennem en imponerende grafik, der leder til interaktion. For at opnå dette kan du se nærmere på sammenhængen af følgende elementer

  • Relevans
  • Kontakt
  • Timing

På Instagram bliver der langt hen af vejen vist indhold, som brugeren har vist interesse for før. Derfor er det afgørende, at vi i samarbejde får skabt et overblik og indsigt i din målgruppe for at kunne levere relevant indhold gang på gang. Disse målsætninger har endvidere til formål at skabe et større kendskab til din virksomhed og dine produkter i samarbejde med et professionelt Instagram bureau.

Det er altid vores målsætning i arbejdet med instagram annoncering, at du får skabt en øget og mærkbar trafik. Dette kan underbygges af en vedvarende og troværdig kontakt, hvor din forretning interagerer direkte med dine kunder. Yderligere vil dette kunne styrke dit content hos forbrugerne.

I kombinationen med de to øvrige punkter er timingen vigtig for udviklingen og resultaterne. Det hænger direkte sammen med brugernes interageren og reaktion, eftersom dit content skal vises, når dine kunder er mest aktive. Performance er den afgørende faktor for at generere vigtige leads og direkte salg.

Din performance er vores motivation

Hos ASENTO arbejder vi målrettet og professionelt for at skabe succes for alle vores kunder. Vi går ikke kompromis, men stræber tværtimod efter at levere resultater, udvikling og et godt samarbejde. Vores social media konsulenter er certificeret og vil skabe en løsning, der gør en forskel for dig. I sammensætningen af det perfekte marketingmix vil vi skabe et effektivt annonceflow for dig.

Vi arbejder som Instagram bureau med løsninger, der giver dig resultater. Af samme årsag drager vi stor gavn af vores kompetente medarbejdere, der har ekspertise og erfaring inden for en bred vifte af social media. Derfor finder vores instagram annoncering ofte sted i samspil med annoncering på Facebook, da der benyttes samme annonceadministrator. Det første skridt til en succesfuld annoncering sker dog i analysen af din nuværende situation, hvor vi vil bygge databaserede målgrupper. Herefter vil vi i samarbejde med dig opsætte en konkret strategi, der matcher dine målsætninger. Vi er med hele vejen og vil være dine sparringspartner, så du får opsat de mest optimale kampagner.

Louise Conradsen, ASENTO

Head of Social Media & Email Marketing

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!