Facebook Bureau

Facebook bureau | ASENTO

Facebook bureau med erfaring og vilje

Facebook er det mest benyttede sociale medie i Danmark, der giver dig gode muligheder for at fange dine målgrupper. Hvad enten du er på jagt efter nye kunder eller ønsker at ramme dine nuværende kunder for at stimulere til et større køb, så er Facebook mediet for dig. I et samarbejde med ASENTO får du et facebook bureau, som arbejder på et avanceret niveau, i ønsket om at få din virksomhed til at præstere bedst muligt. Med de mange tusinde besøgende dagligt på Facebook, har du en tilgængelig og attraktiv platform at positionere dig på.

Vores mål som førende Facebook bureau er at skabe det maksimale afkast af dine annoncekroner. Det kan være alt fra at skabe konverteringer, omsætning for din webshop eller varme leads til din B2B virksomhed. Hos os arbejder vi aldrig med kompromisser. Tværtimod er det vores fornemmeste opgave at indfri netop dine ønsker, og skabe målbare og tilfredsstillende resultater gang på gang.

Gensidig samarbejde med fuld gennemsigtighed

Som Facebook bureau ønsker vi at indgå i et gennemsigtig samarbejde med alle vores kunder. Derfor arbejder vi udfra en konkret strategi og marketingplan, som er udarbejdet i tæt dialog og kommunikation med dig. På denne måde vil vi hjælp dig med at fange kundernes interesse, vinde deres tillid og differentiere dig fra dine konkurrenter.

Inden vi springer ud i annoncering og kampagner er det afgørende for os og det fremtidige arbejde at skabe indsigt i din nuværende situation. Af samme årsag analyserer vi din position og indsamler data for at kunne bygge databaserede målgrupper. Dertil vil det være afgørende for dig og din forretning at få kortlagt betydningen af Facebook annonceringen i din digitale strategi. Herefter vil vi udarbejde den optimale strategi, der stemmer overens med dine målsætninger og vil munde ud i de mest optimale kampagner.

Dertil giver vi dig muligheden for at opnå et retvisende billede af din Facebook annoncering med Facebook Pixel Sporing, som kan tracke de hændelser, der er betydelige for din forretning. Dette er med henblik på at måle, optimere og målrette dine kampagner. Alt dette er for at bane vejen for, at du kan se udviklingen og effekten helt tæt med valget af ASENTO, et Facebook bureau med fuld gennemsigtighed.

ASENTO skaber resultater med Facebook

ASENTO er et integreret social media bureau med professionelle specialister, der er certificeret af Facebook Blueprint. Vores medarbejdere ved, hvad der skal til for at skabe en forskel for dig og din forretning. Derudover vil du være sikret et team, som hver dag arbejder og brænder for at sikre din succes og det maksimale afkast af din annonce indsats.

Når du vælger at få et professionelt Facebook bureau til at håndtere din Facebook indsats vil du opnå imponerende resultater inden for ganske kort tid. Du vil få skabt en langsigtet og holdbar marketingplan, hvor sparring og udvikling er nøgleord. Dertil vil du få specialister, som er inde i den avancerede og udviklede Facebook annonceringplatform, som vil munde ud i specialiserede løsninger, der tilgodeser dig og din forretning.

Louise Conradsen, ASENTO

Head of Social Media & Email Marketing

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!