SEO København

Med SEO får du gode placeringer på Google og dermed også mere synlighed. Når din virksomhed har topplaceringer, vil du også få flere besøgende til din hjemmeside – det kan vi hjælpe dig med! Ikke nok med, at vi tiltrækker flere besøgende til dit website, vi tiltrækker de rigtige besøgende, så de konverterer, og du tjener flere penge. Det gør vi ved, at gå efter lige præcis de søgetermer, som dine kunder bruger, når de leder efter dine produkter eller ydelser.

SEO der øger din omsætning

Vi har en 360 graders tilgang til søgemaskineoptimering, og vi arbejder både med on-page optimering, linkbuilding og brugeradfærd. Vi arbejder derfor på alle de faktorer, som har indflydelse på dine placeringer i Google. Når en konsulent fra Asento arbejder på din hjemmeside, er du sikret SEO arbejde i højeste kvalitet, med fokus på at skabe mest værdi for pengene. Vi benytter os ikke af såkaldte blackhat metoder, som du kan blive straffet for. Alt vores SEO arbejde lever op til Googles retningslinjer, så du er sikret langtidsholdbare resultater.

Vi skal være dit SEO bureau fordi:

  • Vi sørger for at skaffe de rigtige besøgende til din hjemmeside, så du øger din omsætning. Det er altid salg eller henvendelser, vi måler på.
  • Du kan holde øje med resultaterne 24/7, via vores online kundecenter.
  • Du får en fast rådgiver, med base i København, tilknyttet.
  • Vi har ingen bindingsperioder, og du kan derfor altid opsige samarbejdet, hvis du mod vores forventning ikke er tilfreds.

Vi kan hjælpe med andet end SEO

Siden vores start, tilbage i 2015, har vi udvidet vores servicefelt. I dag tilbyder vi også hjælp til annoncering på Google og Facebook.

Du kan således kombinere flere af vores services, så du opnår endnu bedre synlighed på internettet. Eftersom Facebook har stort set alt data, du kunne ønske dig, er det et oplagt medie at bruge, når man vil opbygge et forhold til sine kunder, samt finde potentielle nye kunder. Men der hvor Facebook er rigtig god er, at du kan ramme personer, som tidligere har besøgt din hjemmeside, hvilket gør, at du altid kan være top of mind hos dine kunder.

Som du måske ved, er formålet med SEO at få dig i toppen af søgningerne, men med Google Ads kommer din annonce til at ligge øverst, og du betaler kun, når personer rent faktisk klikker, på lige netop din annonce. Vi har eksperter i både Facebook og Google, så hvis du vil opnå mere synlighed på internettet, er du kommet til det rette sted.

SEO i København? Det kan vi også hjælpe dig med!

Selvom vores hovedkontor er i Kolding, er det ikke et problem! Vi har også et kontor i København, og vi udvider løbende, så vi kan være så tæt på kunderne, som overhovedet muligt. Vi kommer gerne forbi dig på din adresse i København og hjælper dig med SEO. Faktisk er en meget stor del af vores kunder fra København og omegn. Kunne du tænke dig, at vi kommer forbi dig, i København, til et uforpligtende møde – og at vi fortæller dig, hvordan du øger din omsætning? Så kontakt os i dag!

Skal vi jagte rankings sammen?

Cookie-indstillinger