SEO Bureau

SEO bureau | ASENTO

Vækst organisk med SEO

Søgemaskineoptimering er kilden til organisk vækst for din hjemmeside på Google. I valget af et SEO bureau vil du opleve muligheder for i høj grad at synliggøre dig selv overfor dine kunder såvel som nye potentielle kunder. Google har til formål at vise brugeren det indhold, som synes mest relevant ud fra søgetermet. Der er imidlertid ikke tale om et plugin eller software. SEO er tværtimod et kontinuerligt arbejde, som skal tilpasses og tilrettelægges efter Googles algoritme og retningslinjer.

Flere gange årligt ændrer Google sine retningslinjer og algoritme. Mange gange er der tale om helt små ændringer, som ikke har en videre betydning. Det er rigtig vigtigt, at man er proaktiv i sit arbejde med SEO for at skabe de ønskede resultater. Af samme årsag vil du drage stor gavn af at få tilknyttet et SEO bureau. På denne måde vil du få dygtige og professionelle konsulenter, som holder sig opdateret på Googles ændringer og derfor altid har en plan for ændringerne.

Strategien skal være på plads

SEO handler om at skabe en autoritet og en troværdighed overfor Google. Det kan sammenlignes med den tillid, som skal og vil være til stede mellem kunder og forretninger ved et eventuelt køb. Her er det afgørende at få opbygget et brand, som bekendt ikke er et nemt arbejde. Det kræver en langsigtet strategi og viden inden for området for at tilrettelægge arbejdet. Netop dette vil dit SEO bureau bidrage med.

Hos ASENTO går vi analytisk til opgaven for at bryde de små dele ned og få skabt et overblik over netop den situation din hjemmeside er i. Dette arbejde vil være omfattende og strække sig fra alt til linkprofil, hjemmeside og dine konkurrenter. Vores mål er nemlig at se din virksomhed vokse, så du kan overhale dine konkurrenter med tophastighed. SEO for os er dog langt fra en endelig strategi. Tværtimod arbejder vi på at tilpasse alle processer og de faktorer, som gør en forskel for dig. Det er her, hvor resultaterne er at finde ved en fokuseret tilpasning og et omhyggelige arbejde.

Efter tilrettelæggelsen af den endelige strategi vil det egentlige arbejde med on og off page påbegyndes. I samarbejdet med vores SEO bureau og dygtige konsulenter kan du være sikker på, at din hjemmeside vil blive forbedret og optimeret i ønsket om at opnå de bedste placeringer. Dertil holder vi os altid optaget på Googles algoritme og ændringer for at tilpasse vores arbejde. Endvidere vil vi løbende undersøge mulighederne for et større udbytte med Googles over 200 faktorer.

SEO bureau til kampen om placeringerne

Uanset branche så vil der altid være konkurrenter, som ønsker at fange den samme kundegruppe som dig. Den store kamp handler om topplaceringerne, der skal lede til direkte salg såvel som en større aktivitet. Hvis du derfor ønsker at deltage aktivt i kampen vil du i mange tilfælde få et markant større udbytte med et SEO bureau. I et sådanne samarbejde kan du med ro i maven fokusere på dine øvrige arbejdsopgaver. Vi vil endvidere løbende give dig tips og tricks såvel som anbefalinger til hvordan, at vi i samarbejde kan skabe dine ønskede resultater.

Benjamin Speedtsberg, ASENTO

Head of SEO & Partner

Vil du kontaktes?

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!