Snapchat Bureau

Snapchat bureau | ASENTO

Snapchat bureau med resultatskabende løsninger

Snapchat blev lancerede tilbage i 2012 men har udviklet sig over de senere år med en lang række forskellige tiltag. Her blandt andet muligheden for at gøre brug af snapchat annoncering. Dette har resulteret i, at Snapchat i dag er et af de hurtigst voksende medier i verden. Hos ASENTO giver vi dig muligheden for at skabe et digitalt marketing mix, hvor Snapchat indgår som en central del.

Mediet appellerer særligt til en yngre målgruppe i det legende udtryk, hvilket kan bidrage positivt til din strategi med annoncering på de sociale medier. Det gør sig nemlig gældende, at mediet indgår som en kommunikationsplatform for brugerne, hvilket skaber en større trafik og flere aktive brugere. Det er med til at give Snapchat en stor og varierede brugerbase, som ville kunne gøre en forskel for dig og din forretning.

Fremtidens annoncering er din vej

ASENTO er et integreret social media bureau, som hver dag arbejder med at skabe succes for vores kunder. Af samme årsag vil vi altid give vores professionelle forslag og mening på din nuværende situation for at skabe længerevarende løsninger og ikke mindst resultater. Som Snapchat bureau er dine forventninger afgørende for vores arbejde. Derfor skal målsætningerne fra start være afstemt, så vi kan tilbyde dig den fulde gennemsigtighed.

Snapchat er en platform, som kan skabe opmærksomhed omkring et produkt, et event eller bidrage med at få kunden længere ned i salgstragten. Det er dog ikke vores oplevelse, at mediet på nuværende tidspunkt er anvendelig til at genere direkte salg. Modsat er det dog langt fra overflødigt i det store billede, hvor det kan bidrage med stor effekt for dig. Dertil er der de seneste år oplevet en stor udvikling ved mediet, som kan ændre på tilgængeligheden i den overskuelige fremtid med hjælp fra et kompetent Snapchat bureau.

Til forskel fra øvrige medier har Snapchat den markant laveste kontaktpris. Dette er på baggrund af, at prissætningen foregår aktionsbaseret. På denne måde vil du have muligheden for at øge din brand awareness gennem en billig annoncering.

Indholdet af en snapchat kampagne

Har du på nuværende tidspunkt satset eller anvendt Facebook annoncering, så vil du opleve en stor lighed ved annonce administrationen. Dertil er der forskellige muligheder for at få opsat en kampagne. Hvad enten du har et ønske om at bygge den fra bunden eller foretage en nemmere og hurtigere løsning. Som førende Snapchat bureau giver vi dig muligheden for at få skabt den helt rigtige kampagne, der passer til din forretning.

Digital markedsføring med kompetente specialister

Vi er mere end bare et Snapchat bureau. Vi er et team af dygtige og passioneret social media konsulenter, der ved hvad der skal til for at skabe resultater. Dette skaber vi gennem en special udviklede strategi og gennemsigtighed. I dit arbejde med Snapchat annoncering vil vi hver dag arbejde med at indfri følgende

  • Kendskab
  • Trafik
  • Afspilninger
  • Genaktiveringer

Alt afhængig af dine målsætninger vil et samarbejde med os være med til at optimere din marketingindsats og skabe et maksimalt afkast af dine annoncekroner.

Louise Conradsen, ASENTO

Head of Social Media & Email Marketing

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!