HVAD ER

INSTAGRAM ANNONCERING?

Instagram er et af de største sociale medier i Danmark, og specielt blandt unge er platformen blevet stor. Hvis du har en ung målgruppe, er det derfor essentielt at være til stede på platformen. Udover den organiske aktivitet, kan der være meget at hente ved at benytte sig af Instagram annoncering. Det smarte ved Instagram annoncering er, at Instagram er ejet af Facebook. Derfor kan du opsætte Instagram annoncer direkte i Facebooks annonceadministrator, og du kan benytte dig af alle de samme segmenteringsmuligheder, som du kan på ved dine Facebook annoncer.

FÅ ET TILBUD PÅ INSTAGRAM ANNONCERING

SÅDAN ARBEJDER VI

MED INSTAGRAM ANNONCERING

Når vi arbejder med Instagram annoncering, er det ofte i samspil med annoncer på Facebook. Da man sætter det hele op i samme annonceadministrator, er det oplagt at bruge og teste begge kanaler på samme tid. Vi benytter os af Facebooks muligheder for at opsætte annoncer med dynamisk indhold, så vi kontakt splittester tekster, billeder, videoer mm. Vores målsætning er altid at skabe det største afkast ud af hver investerede annoncekrone, uanset om målsætningen er direkte salg, leads eller noget helt tredje.

KONTAKT OS OG FÅ ET CHECK AF DIN ANNONCEKONTO

Asento Digital

INSTAGRAM KONSULENTER

Vores Instagram konsulenter har hjulpet mange forskellige typer af virksomheder med at få succes med Instagram annoncering. De kan derudover også hjælpe dig med at lave en strategi for dit organiske indhold på Instagram.

Effektiv

MARKEDSFØRINGSKANAL

Med præcis segmentering, løbende tilpasning og optimering, og en målrettet strategi, er det altid ambitionen af skabe det højest mulige afkast ud af hver annoncekrone. Alt arbejde er 100 % målbart, og vi leverer en rapport hver måned med resultaterne.

MÅLBARE RESULTATER

FOKUS PÅ HØJESTE AFKAST

LØBENDE RAPPORTERING

VIL DU

KONTAKTES?

Bliv en del af

Asento

Læs mere
Top