E-mail Marketing

Opbyg relationer og skab konverteringer gennem din e-mail marketing indsats

Hos ASENTO arbejder vi med alle grene af e-mail marketing. Vi eksekverer og rådgiver på alt fra den overordnede strategi til den mindste detalje i din mail, der kan være forskellen på, om dine permissions fuldfører en konvertering hos dig.

E-mail automation

Sådan arbejder vi
med e-mail marketing

Vi arbejder med en lang række af forskellige e-mail platforme, men fællesnævneren for alle er, at vi går struktureret til værks, når vi starter en e-mail case op. Er der historisk data tilgængelig, starter vi ud med at lave en dybdegående analyse af denne. Herefter gennemgår vi din anden data, det kan være fra Google Analytics eller Facebook Analytics, for at få indblik i dine kunderejser.

Herefter lægger vi i fællesskab en strategi, der sikrer, at du når dine mål for indsatsen – samtidig med at dit brand er præsenteret på den ønskede måde gennem hele strategien. 

Ud fra e-mail strategien lægger vi en plan for, hvordan vi eksekverer indsatsen. Kræver strategien et skifte af e-mail platform, bistår vi naturligvis også med denne del. Strategien består af alt fra indsamling af permissions, til hvornår og hvor tit din modtager får sendt mails til genaktivering af eksisterende permissions. 

Skal vi vækste sammen?

Da ingen målgrupper er ens, vil det altid være muligt at optimere din e-mail indsats. Optimeringen består af løbende tests, ændringer og udbygning, der sikrer, at du har mulighed for at skalere din e-mail indsats.

Du kan læse meget mere om e-mail marketing

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Ligesom det fremgår i vores DNA, at vi er et 360 graders digitalt bureau, arbejder og rådgiver vi med alle aspekter af e-mail indsatsen. Vi ved, at der skal skabes den rette synergi mellem manuelle kampagnemails og e-mail automations, så de rette permissions bliver ramt på det helt rigtige tidspunkt.

E-mail automations er en af grundstene i e-mail indsatsen, og det er nøglen til, at du kan skalere og vækste gennem din e-mail marketing. Dette gør vi gennem skalering af din liste af permissions, samt løbende udbygning og optimering af dine automations, så de er skræddersyet til dine kunderejser.

ASENTO Digital logo

Dybdegående analyse af eksisterende data

ASENTO Digital logo

Udarbejdelse af e-mail strategi

ASENTO logo

Implementering og eksekvering på strategien

ASENTO logo

Optimering og udbygning af e-mail opsætningen

Vores e-mail marketing team

Vores e-mail specialister arbejder ud fra et datadrevet synspunkt, som, i en kombination med din brandidentitet, sikrer, at du får det fulde udbytte af din e-mail indsats, hvad enten du sidder i en B2B, B2C eller e-commerce virksomhed.

Du vil hos ASENTO have en projektleder samt en e-mail konsulent, så du både ser din e-mail strategi fra helikopterperspektivet, men også i den mindste nørdede detalje, der skaber relationen mellem din virksomhed og din målgruppe.  Læs mere om ASENTO som dit næste E-mail marketing bureau

E-mail teamet hos ASENTO

Patrick Junker Ravn

Head of E-mail marketing

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.