LOKAL SYNLIGHED

BLIV FUNDET LOKALT

Ønsker du at blive fundet, når dine kunder søger lokalt? Hos ASENTO har vi hjulpet over 100 lokale virksomheder med at blive fundet på Google og Google Maps. Uanset om du har en restaurant, klinik eller en lokal håndværkervirksomhed, så kan vi hjælpe dig med at blive fundet, når dine kunder leder efter dig.

VI HAR SAMARBEJDET MED +800 AMBITIØSE VIRKSOMHEDER

SÅDAN ARBEJDER VI MED

LOKAL SYNLIGHED

Sådan arbejder vi med lokal synlighed

Vi arbejder med oprettelse og optimering af Google My Business profiler, så kunder i lokalområdet nemt kan finde din virksomhed. Vi sørger for at udnytte alle mulighederne for at få din Google My Business profil til at skille sig ud fra konkurrenterne. Derudover arbejder vi med lokal SEO, hvor vi optimerer på din hjemmeside for at sikre, at den er i toppen, når kunderne søger lokalt.

Læs alt hvad du skal vide om lokal SEO her.

Google virksomhedsprofil

Virksomhedsprofilen (tidl. Google My Business) er et must, når du søger lokal synlighed. Det gratis værktøj indeholder flere elementer og funktioner, som både øger din synligheder i SERP’en, men som også kan bidrage til konverteringer tidligt i brugerens købsrejse.

Vi sørger for at gøre brug af alle de muligheder din virksomhed får lagt til rådighed af Google, og optimerer din virksomhedsprofil til at være genkendelig med dit brand – konverteringsparat.

Lokal SEO

Opererer du lokalt, enten som kæde eller enkeltvirksomhed

Hos ASENTO er du sikker på, at du får et hold af dygtige specialister til at hjælpe dig med at opnå større synlighed lokalt.

Du får fuld gennemsigtighed gennem hele processen og løbende rapportering med resultaterne.

  • Tryk på en service, for at læse mere

MØD VORES

SEO TEAM

Hos ASENTO er du sikret erfarne SEO konsulenter, som ved, hvad der skal til for at få din hjemmeside i toppen af Googles søgeresultater. Vores konsulenter har hjulpet +400 virksomheder med at få bedre placeringer på Google, og de har skabt resultater inden for alt lige fra leasing af biler til salg af drivhuse.

Flere af vores konsulenter underviser i SEO på forskellige kurser og uddannelsesinstitutioner. Bl.a. underviser vores Head of SEO, Benjamin Speedtsberg, for IBC Kurser på deres Digital Marketing Manager kursus.

HER UNDERVISER VI

SEO case

+84% Flere brugere

+238% Flere henvendelser

Leif M. Jensen

I 1942 køber grundlæggeren Leif M Jensen sin første lastbil for 10.000 kr. – en Chevrolet årgang 1932. Dette var startskuddet for kloakfirma Leif M Jensen der i dag er blandt landets største inden for kloak- og industriservice. Dertil lægges over 100 ansatte samt 8 lokalt forankrede afdelinger over hele landet. Digital indsats bliver et […]

LAD OS OVERHALE DINE KONKURRENTER SAMMEN

FÅ FLERE LOKALE KUNDER

Hvis du vil blive fundet lokalt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi analyserer, hvad der skal til, og giver et tilbud på eksekveringen. Kontakt os via kontaktformularen, hvis du er interesseret.