meta

Få flere kunder med Facebook annoncering

Vil du have nye kunder? Eller måske påvirke dine eksisterende kunder til at købe mere? Facebook er en fantastisk annonceplatform til at opnå begge dele.

Facebook er det mest benyttede sociale medie i Danmark, så din målgruppe er helt sikkert til stede på mediet. Hvis ikke, så kan du også annoncere på Instagram, WhatsApp og andre sociale medier gennem Facebook. På Facebook kan du opsætte databaserede målgrupper, som er meget effektive til både at påvirke dine nuværende kunder og ramme nye potentielle kunder.

Sådan arbejder vi
med Facebook annoncering

Vores mål er altid at få mest mulig værdi ud af hver annoncekrone i dit marketingbudget. Det kan være ved at skabe konverteringer og omsætning til en webshop, varme leads til en B2B virksomhed, eller at øge opmærksomheden omkring et brand. Vi starter med at analysere din nuværende situation, og indsamler data (email lister, pixeldata mm.) , som vi kan bruge til at bygge databaserede målgrupper som eksempelvis lookalike målgrupper.

Herefter udarbejder vi en konkret strategi ud fra dine målsætninger, og opsætter de mest optimale kampagner. Vi opsætter også et remarketing flow, som automatisk følger op på dine besøgende, og påvirker dem, indtil de er klar til at foretage en handling. Vi rådgiver dig også i, hvordan du som virksomhed kan skabe det bedste indhold til kampagnerne.

Du kan læse meget mere om facebook annoncering lige her.

Skal vi vækste sammen?

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO får du en samarbejdspartner, som vil arbejde hver dag for at sikre succes med dine kampagner. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre det maksimale afkast af dine annoncekroner.

Hele samarbejdet er fuldstændig gennemsigtigt, og vi rapporter løbende omkring brug af annoncekroner, resultater og udviklingen på udvalgte KPI’er.

ASENTO Digital logo

Databaserede målgrupper

ASENTO Digital logo

Opbygning af remarketing flow

Vores Social Media team

Vores social media specialister er certificeret af Facebook Blueprint, og har arbejdet for nogle af Danmarks største virksomheder. De ved præcis, hvad der skal til for at skabe resultater med Facebook annoncering. Vores konsulenter har hjulpet over 100 virksomheder indenfor B2C, B2B, Ecommerce og Det Offentlige med at opnå resultater med Facebook annoncering.

Flere af vores konsulenter underviser i sociale medier på forskellige kurser og deler ud af deres viden i deres fritid.

Udvalgte Facebook kunder

Skal vi optimere din indsats på facebook?

Lad os få mest muligt ud af dine sociale medier!

Head of SoMe

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.