HVAD ER

FACEBOOK ANNONCERING?

Facebook er verdens største digitale medie, og med Facebook Annoncering, har du derfor en unik mulighed for, at nå ud til lige præcis din målgruppe. Der er en meget stor chance for, at din målgruppe er til stede på facebook, og med Facebook’s annonceringsplatform, har vi mulighed for at sende budskaber og tilbud ud, til lige præcis de, der måtte være i din målgruppe. På baggrund af tilkendegivelser og adfærd, har vi mulighed for at opsætte og optimere dine annoncer, til at skabe de billigste konverteringer og dermed den største effekt på bundlinjen.

Få den nyeste viden

SÅDAN ARBEJDER VI

MED FACEBOOK

Målet er altid at skabe den højeste værdi for din virksomhed, hvad enten det er, at skaffe konverteringer til din webshop, varme leads, relevant trafik eller likes på din facebook side. Vi lægger en strategi ud fra dine målsætninger, og opsætter ikke blot de mest optimale kampagner, men rådgiver også, hvordan du som virksomhed, supplerer opsætningen med billeder, opslag og indhold.

Se vores services

ASENTO DIGITAL

FACEBOOK

Vores eksperter er vant til at hjælpe alle typer virksomheder med, at få det maksimale udbytte ud af facebook annoncering, og kan med garanti også hjælpe din virksomhed, med at fange din målgruppe, på verdens største sociale medie.

Effektiv

MARKEDSFØRINGSKANAL

Med præcis segmentering, løbende tilpasning og optimering, og en målrettet strategi, har vi altid høje ambitioner om, at skabe succesfulde cases med Facebook Annoncering.

LØBENDE OPTIMERING AF INDHOLD

LØBENDE BUDJUSTERING

LØBENDE RAPPORTERING

Hjemmeside
Udtalelse fra kunde

Hjemmeside

Anders Møller - Anders-magic.dk

“SEO-service har fra dag ét været ekstremt proffesionelle og deres serviceniveau har været top klasse. De arbejder hurtigt og effektivt, og hvis man har rettelser eller forslag bliver de implementeret ASAP. Efter den første uge kunne jeg allerede begynde at se resultaterne i Googles søgeresultater takket være deres kompetente medarbejdere.”

5 / 5 stjerner

VIL DU

KONTAKTES?

Bliv en del af

Asento

Læs mere