HVAD ER

SNAPCHAT ANNONCERING?

Snapchat er et af de hurtigst voksende sociale medier i verden. Snapchat annoncering er stadig meget nyt, og derfor er det også en meget billig marketingkanal. Det er ikke unormalt at vi ser en CPM (pris pr. tusind visninger) på en tredjedel af prisen på Facebook.

Derfor kan Snapchat annoncering også være en rigtig god kanal for din virksomhed, hvis du sælger B2C og gerne vil have fat i en yngre målgruppe. Ligesom med Facebook annoncering har du mulighed for at målrette mod meget specifikke målgrupper baseret på interesser, alder, køn og adfærd. Du kan også opsætte remarketing annoncer, så du kan bruge Snapchat annoncering som en ekstra påvirkning i dit remarketing flow.

FÅ ET TILBUD PÅ SNAPCHAT ANNONCERING

SÅDAN ARBEJDER VI

MED SNAPCHAT ANNONCERING

Når vi arbejder med Snapchats annonceplatform, er det altid vigtigt for os, at vi har afstemt målsætningerne fra start. Snapchat er en god platform til at skabe opmærksomhed omkring et produkt og få kunderne længere ned i salgstragten, men det er efter vores erfaringer ikke en god kanal til direkte salg. Derfor vil vi altid forsøge at skabe maksimal opmærksomhed for hver annoncekrone. Vi opsætter og administrere dine kampagner, og har du brug for hjælp til videomateriale, kan vi også assistere dig med det.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM SNAPCHAT ANNONCERING

Asento Digital

SNAPCHAT KONSULENTER

Vores Snapchat konsulenter har arbejdet med Snapchat annoncering lige siden annonceplatformen blev lanceret i Danmark. Derfor har de også en bred erfaring med, hvilke cases der fungerer godt på Snapchat – og hvilke der ikke gør.

Effektiv

MARKEDSFØRINGSKANAL

Med præcis segmentering, løbende tilpasning og optimering, og en målrettet strategi, har vi altid høje ambitioner om, at skabe succesfulde cases, når vi arbejder med Snapchar annoncering. Hele kampagnen vil være 100 % målbar, og du vil få tilsendt en rapport hver måned med resultaterne.

MÅLBARE RESULTATER

FOKUS PÅ MAKSIMAL EKSPONERING

LØBENDE RAPPORTERING

VIL DU

KONTAKTES?

Bliv en del af

Asento

Læs mere
Top