Snapchat annoncering

Skab opmærksomhed med Snapchat annoncering

Vil du gerne have lave CPM priser (pris pr. tusind visninger)? Eller vil du ramme en ung målgruppe? Så er Snapchat et godt valg af marketing kanal. Snapchat er et af de hurtigst voksende sociale medier i verden, og de har åbnet op for annoncering i Danmark.

Fordi prissætningen på den slags annonceplatforme er auktionsbaseret, betyder et lavt antal annoncører på nuværende tidspunkt, at Snapchat har en af de absolut laveste kontaktpriser, sammenlignet med andre online og offline medier.

Skab opmærksomhed med Snapchat annoncering

Sådan arbejder vi
med Snapchat annoncering

Når vi arbejder med Snapchat annoncering, så er det altid vigtigt for os, at vi har afstemt målsætningerne fra start. Snapchat er en god platform til at skabe opmærksomhed omkring et produkt, et event og få kunderne længere ned i salgstragten – men på nuværende tidspunkt er det, efter vores erfaringer, ikke en god kanal til direkte salg. Dog er Snapchats annonceringsplatform i rivende udvikling, så det kan ændre sig i fremtiden.

Vi starter altid et samarbejde omkring Snapchat annoncering med at sætte os ind i vores kundes målgruppe, for at se hvordan den matcher, med de segmenteringsmuligheder man har på Snapchat. Er der et fornuftigt match, opsætter vi kampagnerne, med fokus på at få så meget brand awareness blandt målgruppen som muligt.

Skal vi vækste sammen?

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO får du en samarbejdspartner, som vil arbejde hver dag for at sikre succes med dine kampagner. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre det maksimale afkast af dine annoncekroner.

Hele samarbejdet er fuldstændig gennemsigtigt, og vi rapporter løbende omkring brug af annoncekroner, resultater og udviklingen på udvalgte KPI’er.

ASENTO Digital logo

Ram din målgruppe billigt

ASENTO Digital logo

Skab brand awareness

Vores Social Media konsulenter

Vores social media konsulenter har arbejdet for nogle af Danmarks største virksomheder, og ved præcis hvad der skal til, for at skabe resultater med annoncering på sociale medier. Vores konsulenter har hjulpet over 100 virksomheder indenfor B2C, B2B, Ecommerce og Det Offentlige med at opnå resultater med annoncering på sociale medier.

Flere af vores konsulenter underviser i sociale medier på forskellige kurser og deler ud af deres viden i deres fritid.

Head of SoMe

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.