E-mail Marketing

Gamification | Fra spil til engagerede permissions 🎲

Når man tilfører spildesignelementer til platforme, som ellers ikke har en spilkontekst, kaldes det for gamification. Det har vist sig at være et yderst effektivt værktøj, da det gennem forskning er bevist, at det er med til at frembringe følelser. Når vi bliver ramt af en følelse, er 100% fokuseret og engageret, er det der, at vi bedst husker budskaber, der bliver kommunikeret. Og det er i det øjeblik, vi gerne vil viderebringe vores vigtigste budskaber.

Skal vi vækste sammen?

Gamification

Indsaml permissions og øg din målgruppes interesse og engagement 🎰

Gamification kan bruges inden for flere dele af din digitale marketing. Når vi ser på gamification ud fra et e-mail marketing perspektiv, så er gamification et værktøj, som både kan bruges som leadgenering til at vækste din e-mailliste og spille dine leads ekstra varme eller øge loyaliteten hos dine eksisterende permissions.

Gamification

Skal du have en gamification-kampagne? 🧩

Bare rolig – du behøver hverken at være spildesigner eller mester i at kode for at kunne generere leads gennem gamification. Hos ASENTO kan vi altid hjælpe dig, uanset om du ønsker et lykkehjul, vendespil, en quiz – det er kun fantasien, der sætter grænser. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med din næste gamificationkampagne.

ASENTO logo

Udarbejdelse af strategien for din kampagne

ASENTO logo

Kampagner skræddersyet til dit brand

ASENTO logo

Tilknyttet specialist

ASENTO logo

Et utal af spil-muligheder!

Partnerskab med Scratcher 🤝

Hos ASENTO er vi partnere med den danske gamification-platform, Scratcher, som tilbyder +20 spilformater – alle til at drive nye permissions og engagere dine eksisterende.

At vi hos ASENTO er partnere med Scratcher, betyder for vores kunder, at de får en specialist tilknyttet, som kontinuerligt arbejder i platformen, samtidig med at vi har en direkte kontaktperson hos Scratcher.

Scratcher partner

Patrick Junker Ravn

Head of E-mail Marketing

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.