HVAD ER

PPC Marketing?

PPC står for Pay Per Click, og referer til annoncering, hvor man betaler per klik. Hos Asento arbejder vores PPC afdeling med Google Ads, Google Shopping, Display annoncering, Youtube annoncering og Bing annoncering. PPC Marketing er meget målbart, og vi kan se præcist hvor meget vi betaler per klik, salg, lead m.m. Det er vores ambition, altid at sikre de laveste klik, salg og lead priser til vores kunder.

Hvordan vi arbejder

MED PPC MARKETING

Når vi arbejder med PPC annoncering, går vi analytisk til værks. Vi er datadrevne, og tester os hele tiden frem til, hvordan vi kan få mere ud af annoncebudgettet. Vi sammenligner både på tværs af kampagner, annoncer og kanaler, så vi sikrer, at vores kunder får mest ud af hver investerede krone.

Asento Digital

PPC Marketing

Vi har nogle af Danmarks bedste specialister indenfor PPC annoncering, og vores konsulenter har arbejdet med PPC marketing for nogle af Danmarks største virksomheder.

Hvad du får

Hos Asento

Vi opsætter målrettede kampagner, så vi kan ramme kunderne, når de er i markedet efter de produkter/ydelser, som vores kunder tilbyder. Vi starter med at skyde bredt, og tester os derefter frem til, hvordan vi får de mest effektive resultater.

Google Ads

Google Shopping

Bing annoncering

SKAL VI

SAMARBEJDE?

Bliv en del af

Asento

Læs mere
Top