HVAD ER

FACEBOOK ANNONCERING?

Facebook er verdens største sociale medie, og Facebook har også udviklet en af verdens mest avancerede annonceringsplatforme. Derfor har du en unik mulighed for, at nå ud til lige præcis din målgruppe via Facebook annoncering. Der er en meget stor chance for, at din målgruppe er til stede på Facebook, og med Facebooks annonceringsplatform, har vi mulighed for at sende målrettede budskaber og tilbud ud, til lige præcis de der måtte være i din målgruppe. På baggrund af din målgruppes tilkendegivelser og adfærd på Facebook, har vi mulighed for at opsætte og optimere dine annoncer, til at skabe de billigste konverteringer og dermed den største effekt på bundlinjen.

 

Uanset hvilken type virksomhed du driver, og om din målgruppe er B2B eller B2C, så kan Facebook annoncering hjælpe dig med at øge din virksomheds kendskab, antallet af henvendelser og salg. Men vigtigst af alt, så kan du gøre alt dette 100 % målbart, så du løbende kan evaluere på de enkelte kampagner og annoncer, for at sikre at du får det maksimale ud af dine annoncekroner.

FÅ ET TILBUD PÅ FACEBOOK ANNONCERING
Facebook annoncering

SÅDAN ARBEJDER VI

MED FACEBOOK ANNONCERING

Målet er altid at få mest mulig værdi ud af hver annoncekrone i marketing budgettet. Det kan være at skabe konverteringer til en webshop, varme leads til en B2B virksomhed, eller at øge opmærksomheden omkring et brand. Vi lægger en strategi ud fra dine målsætninger, og opsætter ikke blot de mest optimale kampagner, men rådgiver også i, hvordan du som virksomhed, kan skabe det bedste indhold til kampagnerne. Vi arbejder med alle Facebooks annonceformater, og bruger dem, som passer bedst til den enkelte kampagne. Til B2B virksomheder vil vi eksempelvis ofte bruge lead ads til at skabe henvendelser, mens vi på en B2C webshop ofte vil starte med at opsætte dynamisk retargeting. Vi benytter os af dynamisk annonceindhold, så vi konstant splittester billeder, tekster og videoer, så vi sikrer, at vi kun bruger penge, på de annoncer der leverer det ønskede afkast.

KONTAKT OS OG FÅ ET CHECK AF DIN ANNONCEKONTO

Asento Digital

FACEBOOK KONSULENTER

Vores Facebook konsulenter er vant til at hjælpe alle typer af virksomheder med, at få det maksimale udbytte ud af deres kampagner på Facebook. Uanset om dit budget er stort eller småt, kan de med garanti også hjælpe dig med at skabe resultater på Facebook.

Effektiv

MARKEDSFØRINGSKANAL

Med præcis segmentering, løbende tilpasning og optimering, og en målrettet strategi, har vi altid  som mål at skabe det højeste afkast på din marketing investering. Alt vi laver er 100 % målbart, og du vil få leveret en rapport hver måned med resultaterne.

100 % MÅLBARE RESULTATER

LØBENDE BUDJUSTERING

RAPPORTERING HVER MÅNED

VIL DU

KONTAKTES?

Bliv en del af

Asento

Læs mere
Top