LINKBUILDING

Styrk din linkprofil

Linkbuilding er en vigtig del af din SEO strategi. Faktisk viser mange studier at links er den vigtigste enkeltstående faktor for at opnå topplaceringer i Google. Vi arbejder med mange former for linkbuilding, og har specialister siddende klar til at hjælpe dig.

VI HAR SAMARBEJDET MED +800 AMBITIØSE VIRKSOMHEDER

SÅDAN ARBEJDER VI MED

LINKBUILDING

Sådan arbejder vi med linkbuilding

Vi arbejder med forskellige typer af linkbuilding for at kunne skabe en naturlig linkprofil. Det vigtigste for os er, at vi tænker langsigtet og minimerer risiko. Så vi vil aldrig lave kortsigtede indsatser, som bryder for meget med Googles retningslinjer.

Vi har flere muligheder at skabe links naturligt i samarbejde med vores kunder ved at arbejde med outreach, PR osv. Derudover har vi et stort netværk af over 2.000 online medier i både Danmark og udlandet, som vi samarbejder med omkring køb af sponsoreret indhold.

Du kan læse vores guide til linkbuilding lige her.

Langsigtet linkbuilding strategi

At opbygge autoritet gennem backlinks har mange facetter, og det er nødvendigt at tænke langsigtet uanset indsatsstyrken. Når vi arbejder med linkbuilding, tager vi altid højde for hvad der kan have en effekt for den enkelte landingsside- og for domænets gennerelle autoritet.

Relevans, autoritet og troværdighed er nøgleord i SEO, og den rette linkbuilding strategi hjælper dig effektivt på vej mod organisk dominans inden for de 3 nøgleord.

Fuld gennemsigtighed

Vi sørger altid for at inddrage dig i processen og udviklingen i linkbuilding indsatsen. Der er ingen hemmelige taktikker der tages i brug, som holdes skjult for dig som kunde, og måtte i have retningslinjer for jeres brands online omtale – inkorporerer vi dette i den valgte linkbuilding strategi.

Hos ASENTO er du sikret en samarbejdspartner, som tænker langsigtet. Vi hjælper dig med at opbygge en god og naturlig linkprofil.

Vi analyserer dine konkurrenters linkprofiler, og finder frem til, hvad der skal til, for at du kan overhale dem.

  • Klik for at læse mere!

MØD VORES

SEO TEAM

Hos ASENTO er du sikret erfarne SEO konsulenter, som ved, hvad der skal til for at få din hjemmeside i toppen af Googles søgeresultater. Vores konsulenter har hjulpet +400 virksomheder med at få bedre placeringer på Google, og de har skabt resultater inden for alt lige fra leasing af biler til salg af drivhuse.

Flere af vores konsulenter underviser i SEO på forskellige kurser og uddannelsesinstitutioner. Bl.a. underviser vores Head of SEO, Benjamin Speedtsberg, for IBC Kurser på deres Digital Marketing Manager kursus.

HER UNDERVISER VI

SEO case

Woodupp

“Det bedste ved at være kunde hos ASENTO er, at det er nogle virkeligt dygtige mennesker, der sidder og arbejder med ens kanaler. De er ikke kun teknisk dygtige, de har også leveret værdifuld sparring, der gør, at vi hele tiden har kunne tage vores virksomhed til det næste niveau”

LAD OS OVERHALE DINE KONKURRENTER SAMMEN

Skal din virksomhed i toppen af Google?

Vi er klar til at hjælpe dig med at analysere, hvad der skal til, for at din hjemmeside kan opnå topplaceringer på Google. Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.