Annoncering paa Instagram

Få mere salg med Instagram annoncering

Sælger du et produkt eller en ydelse, som du gerne vil vise frem? Så er Instagram en helt oplagt marketing kanal for din virksomhed. Instagram er et af de største sociale medier i Danmark - specielt blandt unge. Derudover er Instagram i høj grad et visuelt medie, så hvis du vil vise dine produkter eller ydelser frem, er det en rigtig god kanal.

Instagram er ejet af Facebook, så du har de samme gode muligheder for at opsætte annoncer, lave databaserede målgrupper og arbejde med remarketing, som du kender det fra Facebook.

Sådan arbejder vi
med Instagram annoncering

Når vi arbejder med annoncering på Instagram, så er det ofte i samspil med annoncerering på Facebook. Da man opsætter Instagram kampagner i samme annonceadministrator som Facebook, så er det oplagt at bruge og teste begge kanaler på samme tid.

Vi starter med at analysere din nuværende situation, og indsamler data (email lister, pixeldata mm.) , som vi kan bruge til at bygge databaserede målgrupper som eksempelvis lookalike målgrupper. Herefter udarbejder vi en konkret strategi ud fra dine målsætninger, og opsætter de mest optimale kampagner. Vi opsætter også et remarketing flow, som automatisk følger op på dine besøgende, og påvirker dem, indtil de er klar til at foretage en handling. Vi rådgiver dig også i, hvordan du som virksomhed kan skabe det bedste indhold til kampagnerne.

Læs mere om Instagram annoncering lige her.

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO får du en samarbejdspartner, som vil arbejde hver dag for at sikre succes med dine kampagner. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre det maksimale afkast af dine annoncekroner.

Hele samarbejdet er fuldstændig gennemsigtigt, og vi rapporter løbende omkring brug af annoncekroner, resultater og udviklingen på udvalgte KPI’er.

ASENTO Digital logo

Annoncering på Instagram

ASENTO Digital logo

Opbygning af effektivt anonnceflow

Vores Social Media konsulenter

Vores social media konsulenter har arbejdet for nogle af Danmarks største virksomheder, og ved præcis, hvad der skal til for at skabe resultater med Facebook annoncering. Vores konsulenter har hjulpet over 100 virksomheder indenfor B2C, B2B, Ecommerce og Det Offentlige med at opnå resultater med Facebook annoncering.

Flere af vores konsulenter underviser i sociale medier på forskellige kurser og deler ud af deres viden i deres fritid.

Udvalgte Social Media cases

Her kan du læse om udvalgte kunder, som vi har hjulpet med annoncering på sociale medier.

Skal vi skaffe dig flere salg via Instagram?

Lad os skræddersy dine kampagner

Head of SoMe

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Vil du kontaktes?

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.