Annoncering med Google Ads

Bliv fundet på Google med Google Ads

Skal dine kunder finde din virksomhed, når de søger på Google? Google Ads giver dig mulighed for at købe annonceplads i toppen af Google, så dine potentielle kunder finder dig, når de søger efter dine produkter eller ydelser. Med Google Ads kan du ramme personer, som allerede er i markedet efter det, som du tilbyder, og derfor er det også noget af det bedst konverterende trafik, du kan købe til din hjemmeside.

Mulighederne med Google Ads er mange, da Google Ads platformen også indeholder Google Shopping, Googles Display Netværk, Youtube mm.

Sådan arbejder vi
med Google Ads

Hos ASENTO arbejder vi med alle facetterne af Google Marketing Platform. Herunder er søgekampagner ofte grundstenen i et godt Google Ads setup. Det handler om at sikre, at at dine potentielle kunder, kan finde din virksomhed, når de søger efter dine produkter eller ydelser.

Når vi starter et samarbejde op, laver vi en grundig søgeordsanalyse, hvor vi finder frem til alle de søgeord, som er interessante at arbejde med. Herefter opsætter vi kampagnerne med fokus på at lave en kampagneopdeling, som sikrer os kontrol med pris pr. salg eller lead på tværs af mange produkter, så vi kan køre et profitabelt kampagne setup. Når vi har et profitabelt setup med søgekampagner, supplerer vi ofte med remarketing kampagner på Googles Display Netværk og andre af Googles marketing kanaler.

Du kan læse meget mere om Google ads her.

Skal vi vækste sammen?

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO er du sikret, at vi vil arbejde hårdt for, at skabe salg og leads til så lave priser som muligt. Vi har fokus på bundlinjen, og analyserer løbende på hvilke kampagner der giver mening, og hvilke der ikke gør.

Alt er fuldstændig gennemsigtigt, så du hele tiden ved, hvad du får ud af budgettet, hvad vi laver, og hvordan de vigtigste KPI’er udvikler sig.

ASENTO Digital logo

Søgekampagner

ASENTO Digital logo

Display annoncering

Vores Google Ads team

Vores Google Ads konsulenter har arbejdet for nogle af de største virksomheder i Danmark, og ved præcis hvad der skal til for at opnå succes med Google Ads. Vores konsulenter har hjulpet over 200 virksomheder indenfor B2C, Ecommerce, B2B og Det Offentlige med at opnå resultater med Google Ads.

Flere af vores konsulenter underviser i Google Ads på forskellige kurser og uddannelsesinstitutioner. Bl.a. underviser vores Head of Google Ads, Dorte Tindahl, for IBC Kurser på deres Digital Marketing Manager kursus.

 

 

Udvalgte Google Ads kunder

Skal vi øge din synlighed på Google?

Lad os opbygge dine kampagner

Head of Google Ads & Partner

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.