4 GODE GRUNDE TIL, AT VI SKAL VÆRE DIT SEO BUREAU:

  1. Hver måned skaber vi resultater for vores kunde, ved at skaffe de rigtige besøgende.
  2. Vi er gennemsigtige i al vores arbejde. For dig betyder det, at du altid kan følge med i resultaterne og det arbejde, vi laver for dig.
  3. Vi er din sparringspartner. Du vil få tilknyttet en rådgiver, som altid står til rådighed og er klar til at hjælpe dig.
  4. Du bestemmer, hvor lang tid vores samarbejde skal vare. Vi har nemlig ingen bindingsperioder på vores ydelser.

Dit SEO bureau med mere

Vi er ikke længere kun et SEO bureau, som da vi startede. Nu har vi udvidet og kan også hjælpe dig med Facebook annoncer og sågar også Google Ads. Vores fornemmeste opgave er, at sikre at du får flere kvalitetsbesøgende, på din hjemmeside. Til dette er disse to platforme perfekte.

Facebook er nemlig danmarks største sociale medie. Her får du altså en masse data, som du kan bruge til at ramme præcist, med dine annoncer. Du kan vælge mange forskellige afgrænsninger, så du kun rammer personer, der f.eks. har besøgt din hjemmeside tidligere – altså personer der er købeklare. Du kan også vælge en præcis målgruppe, så du altid ligger top of mind hos dine kunder.

Du kender måske SEO, hvor det handler om, at ligge så højt som muligt på Google. Du kan snyde lidt og bruge Google Ads, hvor du så ender øverst, sammen med de andre annoncer. Med Google Ads betaler du kun hver gang en person rent faktisk besøger din hjemmeside.

Fordelen ved begge platforme er, at du kan vælge at benytte dig af remarketing, så du kan ramme personer, der i forvejen har besøgt din hjemmeside. På den måde rammer du personer, der allerede har udvist interesse i din forretning, og du bliver ved med at ligge top of mind hos dine nuværende, samt potentielle kunder.

Bonus fordel…

Vi holder til i hjertet af Kolding, hvilket betyder, at vi hurtigt kan lægge vejen forbi dig, i Vejle – derfor kan vi skabe et godt og tæt samarbejde. Du er også altid meget velkommen på vores kontor i Kolding, til en kop kaffe og en snak. Så skal vi besøge dig i Vejle, eller vil du en tur til Kolding, til et uforpligtende møde, så kontakt os allerede i dag!

LÆS VORES seneste SEO caseS

Egernsund Wienerberger

BRAND-STADFÆSTNING GENNEM EFFEKTIV DIGITAL TILSTEDEVÆRELSE Da Egernsund Wienerberger og Managing Director i Danmark, Line Helmark, tilbage i 2021 indledte samarbejdet med ASENTO, var det med henblik på at finde et bureau med marketing-fingeren på pulsen, som kunne løfte et merge mellem to brands. Og siden samarbejdets begyndelse for 3 år siden, har det udviklet sig […]

KONTAKT OS

SKAL VI TAGE DIN DIGITALE STRATEGI TIL DET NÆSTE NIVEAU?

Hos ASENTO brænder vi for at skabe resultater for vores kunder. Er du klar til at tage din digitale marketing til det næste niveau? Så er vi klar til at gå det ekstra skridt for at få det til at lykkes.

Marcus Møberg - ASENTO
Cookie-indstillinger