SEO Horsens

SEO Horsens

Sælg mere online

Vil du have topplaceringer på Google og tjene flere penge? Så skal du investere i SEO! Vi tilbyder søgemaskineoptimering, der sikrer dig mere vækst på bundlinjen. Vi skaffer dig ikke kun flere besøgende – vi skaffer dig de rigtige besøgende. Du får ikke noget ud af at have meget trafik til dit website, men du får noget ud af, at de konverterer, dvs. handler hos dig. Vi arbejder derfor på, at skaffe købeklare besøgende – sådan sørger vi for, at du tjener penge på SEO.

 

 

 

Fordele ved at samarbejde med os:

  • Du øger salget og vækster, da vi måler på bundlinjen og ikke kun på besøgende.
  • Vi er 100% gennemsigtige i vores arbejde, derfor får du adgang til vores kundecenter, hvor du altid kan følge med i resultaterne.
  • Det er op til dig, hvor længe du vil være kunde hos os, for vi har ikke bindingsperioder.
  • Vi yder også rådgivning og hjælp. Du får nemlig tilknyttet en rådgiver, der altid står klar til at hjælpe dig, med hvad end det måtte være.

Mere end bare SEO

Vi kan mere end bare SEO. Vi vil også meget gerne hjælpe dig med både Google Ads og Facebook Annoncering.

Facebook er blevet Danmarks største sociale medie, det betyder også at de har rigtig mange data om den danske befolkning. Dette gør det nemt at præcisere lige præcis din målgruppe. Uanset om du skal bruge flere besøgende eller mere salg, så er Facebook et godt bud.

 

Hvem vil ikke gerne ligge øverst i Google? Det vil alle selvfølgelig, men hvis det skal gå hurtigt, så er Google Ads et godt bud. Her ender du nemlig øverst, når folk søger efter dine søgeord. På Google betaler man kun for de klik man får, så du betaler kun for folk, der rent faktisk besøger dit site.

Mangler du SEO i Horsens?

Selvom vi har adresse i Kolding, så vil vi meget gerne hjælpe dig! Distancen skal ikke være en barriere for vores samarbejde, og derfor kører vi gerne ud til dig, for at mødes med dig.

SEO

Head of SEO & Partner

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke