SEO Odense

Vil du gerne være synlig på Google og tjene flere penge?

Vi arbejder med SEO (søgemaskineoptimering), som gør dig mere synlig på Google, og sikrer dig vækst på bundlinjen. For når vi optimerer din hjemmeside i søgemaskinerne, så arbejder vi ikke bare på at skabe besøgende til din hjemmeside, vi arbejder på at skaffe de rigtige besøgende, så de konverterer – og du får flere kunder! Vi ved nemlig godt, hvad det handler om, når du skal investere i marketing. Det handler om at få mere salg, og det er dét, som altid vil være vores primære fokus.

Derfor er vi det rette SEO bureau for dig:

  • Ved at skaffe de rigtige besøgende til dig, sørger vi for, at du får flere kunder ind i forretningen.
  • Vi tilbyder 100% gennemsigtighed i vores SEO samarbejde – det betyder at du, via vores kundecenter, altid kan få et indblik i vores arbejde, og de resultater vi skaber for din forretning.
  • Vi ønsker et rigtig godt og tæt samarbejde. Derfor får du altid en rådgiver, der står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.
  • Du bestemmer, hvor længe vi skal samarbejde, for vi har ingen bindingsperioder – og det sikrer at vi altid er fokuseret på at levere de bedste resultater!

Din online sparringspartner

Som kunde hos os, er du altid i centrum, og derfor tilbyder vi også rådgivning som en del af vores samarbejde, så du får den hjælp, du har brug for. Vi ønsker at have et tæt samarbejde med dig, og du får derfor tilknyttet en fast rådgiver, som du kan spørge om alt mellem himmel og jord (så længe det er indenfor online markedsføring) – og så står han/hun klar til at hjælpe dig. Din rådgiver vil altid gerne komme og besøge dig i Odense, og du er også meget velkommen til at besøge rådgiveren på vores hovedkontor i Kolding. Udover SEO, hjælper vi også virksomheder med Facebook annoncering og Google Ads, og vi vil derfor ofte kunne løse de udfordringer, som du måtte have – også når det drejer sig om andet end SEO.

Meget mere end SEO

Da vi startede i 2015 var vores hovedformål at hjælpe virksomheder med SEO, men som tiden er gået har vi også udviklet os. Nu hjælper vi nemlig også med både Google Ads og Facebook Annoncering.

Som det største sociale medie i Danmark betyder det, at Facebook har utrolige mængder af data på os alle. Denne data kan vi, som markedsføringsfolk, bruge til at ramme præcis de mennesker, der passer på din målgruppe. Her hos Asento, står vi altid klar til at hjælpe dig med din Facebook Annoncering.

Det er ikke kun Facebook der har meget data, det har Google også. De ved hvad du søger efter, og det kan vi bruge til at få netop din forretning til at ligge, på de mest synlige pladser på Google. Dette kaldes Google Ads, og dem finder du enten i toppen, bunden eller ude i højre side af Google. Google Ads er PPC (Pay-Per-Click), hvilket betyder at du kun betaler for hvert klik din annonce får.

SEO i Odense? Vi lægger gerne vejen forbi…

Selvom vi er et SEO bureau beliggende i Kolding, lægger vi gerne vejen forbi din virksomhed i Odense – for afstanden skal ikke skille os ad! Vi har i forvejen mange kunder på Fyn, så vi kan sagtens køre en tur til Odense, for at mødes med dig!

Skal vi jagte rankings sammen?

Cookie-indstillinger