fbpx

SEO Aalborg

SEO Aalborg

SEO DER SKABER VÆKST PÅ BUNDLINJEN

 

SEO sikrer dig gode placeringer i søgemaskinerne, og når du opnår gode placeringer på Google, stiger din omsætning også. Men vi sørger ikke kun for, at din hjemmeside får flere besøgende, vi sørger også for, at du får de rette besøgende, for så får du flere kunder og øger din omsætning. Derfor tilbyder vi SEO-løsninger, der skaber vækst på bundlinjen.

Det er en fordel for dig, at samarbejde med os fordi:

  • Vi skaber ikke bare besøgende, vi skaber kunder, så du øger salget og vækster.
  • Vi er 100% gennemsigtige i alt vores arbejde. Så kan du hele tiden følge med i de resultater, som vi skaber for dig.
  • Du bestemmer, hvor længe vi skal samarbejde, for vi bruger ikke bindingsperioder.
  • Vi holder tæt og personlig kontakt under hele samarbejdet. Vi er din sparringspartner i den digitale verden, og vi rådgiver dig gerne og sikrer, at du får den hjælp, du har brug for.

IKKE KUN SEO

 

Hos os har du ikke længere bare mulighed for at få lavet SEO, vi har også konsulenter inden for Facebook annoncering og generelt annoncering på sociale medier, samt Google Adwords.

Facebook er det største danske sociale medie, og alt den data er tilgængelig for dig som virksomhed. Den data kan du bruge til at ramme, lige præcis den gruppe af personer som du ønsker. Det giver en rigtig høj konverteringsrate, da du vælger personer der passer perfekt til din målgruppe.

Derudover har vi, som sagt, også konsulenter inden for Google Adwords. Her betaler du kun for det du får. Google benytter sig nemlig af PPC (Pay-Per-Click), så hver gang at en potentiel kunde klikker på dit link, betaler du – men ikke før. Det betyder altså at du ikke bruger penge, før du som minimum får én besøgende på din side. Derfra er det op til din hjemmeside at overbevise kunden.

MANGLER DU SEO I AALBORG?

 

Vi holder til i Kolding, men distancen skal ikke skille os ad! Vi kører gerne ud til dig. Derfor tilbyder vi SEO til virksomheder i hele Danmark – også i Aalborg. For os er det vigtigt, at vi hjælper dig med at få succes online.

SKAL VI SAMARBEJDE?

 

Skal du være den næste, vi øger omsætningen for? Og vil du have et godt tilbud på resultatorienteret SEO? Så kontakt os allerede i dag!

Benjamin Speedtsberg, ASENTO

Head of SEO & Partner

Vil du kontaktes?

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!