SEO Esbjerg

SEO Esbjerg

Kom til tops på Google med SEO

Vil du gerne have mere trafik og flere kunder fra Google? Ved at arbejde med SEO kan vi hjælpe dig med at få topplaceringer på Google. Vi har nogle af Danmarks dygtigste SEO specialister siddende hos os, og vi er helt sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Vores fokus er altid på, at du skal have det maksimale ud af din SEO investering, og vi hjælper gerne med en analyse af dit SEO potentiale.

Du skal vælge os fordi:

  • Vi er ambitiøse, og stiller os ikke tilfredse før du er i toppen af søgeresultaterne. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at indfri dine forventninger.
  • Du har altid et overblik over vores arbejde. Alt hvad vi laver er 100 % gennemsigtigt, og du får adgang til vores online kundecenter, så du til enhver tid kan følge med i de resultater, vi skaber for dig.
  • Vi har nogle af Danmarks dygtigste SEO specialister. Bl.a. underviser vores Head of SEO, Benjamin Speedtsberg på en lang række kurser for profesionelle marketing folk.
  • Vi er tæt på dig og din forretning. Vores kontor ligger i Kolding, men vi har mange kunder i Vestjylland, så vi er ofte i området. Derfor har vi mulighed for at holde fysiske møder og tage en status over en kop kaffe, når der er behov for det.

Meget mere end SEO

ASENTO startede oprindeligt som et SEO bureau, og SEO er derfor en del af vores DNA. Men vi har med tiden udviklet os til at 360 graders digitalt marketing bureau. Vi har derfor med flere marketing kanaler i dag, og kan hjælpe dig med bl.a. Google Ads, Facebook annoncering og email marketing.

På Facebook kan du selv vælge meget præcist, hvilke personer du vil ramme – du kan bl.a. vælge ud fra deres interesser og andre demografiske forhold. Facebook har også nogle gode muligheder for at lave databaserede målgrupper, som du kan annoncere mod. Det kunne eksempelvis være lookalike målgrupper, hvor du kan få Facebook til automatisk at finde de 1 % af den danske befolkning, som minder mest om dine eksisterende kunder.

Hvis du gerne vil være den første man ser, når man søger på Google, og du ikke vil vente på resultaterne af en langsigtet SEO indsats, så er Google Ads lige noget for dig. Her betaler du kan, når dine potentielle kunder klikker på dine annoncer, og du kan komme i toppen af Google med det samme. Udover søgekampagner har Google Ads også nogle andre spændende marketing muligheder. Du kan bl.a. lave display annoncer målrettet mod personer, der minder om dem, der besøger dine konkurrenters hjemmesider, eller du kan bruge Google Ads til at annonce på Youtube.

 

Mangler du SEO i Esbjerg?

Selvom vi har kontor i Kolding, så skal det ikke skille os ad, for vi kører gerne til Esbjerg for at mødes med dig. Faktisk har vi flere kunder i Esbjerg, og vi kommer derfor ofte til byen.

Skal vi hjælpe dig til tops på Google?

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme i toppen af Googles søgeresultater. Vi kan starte med at lave en analyse af din nuværende situation for at afdække, hvilket arbejde der skal udføres, samt hvilket potentiale der er hvis projektet gennemføres. Hvis du er interesseret i at høre mere, så brug kontaktformularen i bunden af vores hjemmeside.

SEO

Head of SEO & Partner

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!