SEO Esbjerg

VIL DU TIL TOPS PÅ GOOGLE OG ØGE DIN OMSÆTNING?

 

Vi kan hjælpe dig med at få topplaceringer på Google, med SEO. Med topplaceringer får du også mere trafik (flere besøgende) til dit website, hvilket jo betyder flere kunder og større omsætning.
Vi skaber resultater og vækst på bundlinjen med SEO. Vi sørger for at skaffe de rigtige besøgende til din hjemmeside, dvs. besøgende der er købeklare – sådan hjælper vi dig med at sælge mere.

DU SKAL VÆLGE OS FORDI:

  • Vi måler ikke på besøgende, vi måler på salg. Derfor arbejder vi på at konvertere besøgende til kunder, så du tjener flere penge.
  • Du har altid et overblik over vores arbejde. Du får adgang til vores kundecenter, så du til enhver tid kan følge med i de resultater, vi skaber for dig.
  • Bindingsperioder? Det har vi ikke hos SEO-service. Du bestemmer, hvor længe du vil være vores kunde.
  • Vi yder også sparring og rådgivning. Så er vi altid sikre på, at du får den hjælp, du har behov for.

SÅ MEGET MERE END SEO

 

Vi kan også hjælpe dig med dine annoncer, både på Facebook og Google. På Facebook kan du selv vælge præcis, hvilke personer du vil ramme – du kan vælge ud fra deres interesser og andre demografiske forhold. Alt sammen for at præcisere, hvem der ser din annonce, og dermed hvilke kunder du påvirker. Facebook er nemlig det største sociale medie i Danmark, så de har alt den data, der skal bruges, for at få succes med dit salg.

Hvis du gerne vil være den første man ser, når man søger på Google, så er Google Adwords lige noget for dig. Her betaler du hver gang der bliver klikket på netop din annonce – du betaler altså, kun når du rent faktisk får en besøgende på din hjemmeside.

 

MANGLER DU SEO I ESBJERG?

 

Selvom vi har kontor i Kolding, så skal det ikke skille os ad, for vi kører gerne ud til dig, for at mødes med dig. Faktisk har vi flere kunder i Esbjerg, og vi kommer derfor ofte til byen.

SKAL VI SKABE SUCCES FOR DIG ONLINE?

Skal vi hjælpe dig med at blive mere synlig og derved sælge mere? Så kontakt os allerede i dag!

VIL DU

KONTAKTES?

Bliv en del af

Asento

Læs mere
Top