Samarbejdspartnere

Integration og opsætning af Shipmondo til WooCommerce

Vi har igennem flere år arbejdet sammen med Shipmondo med at hjælpe andre virksomheder med opsætningen og integration af Shipmondo til WooCommerce. Dette gælder helt fra ordreintegration, leveringsmetoder, betalingsgateway, bogføringsintegration samt opsætningen af automatisk pluk og håndtering af ordre. Shipmondo er til dig, der har en webshop som ønsker en nem og overskuelig måde at håndtere dine ordre på, så du kan have fokus på at vækste din forretning. Læs mere om Shipmondo og deres løsninger her.

Ansøgning og opsætning af indløsningsaftale via PensoPay

Vi har tæt samarbejde med PensoPay omkring et samarbejde om at hjælpe andre virksomheder med ansøgning af indløsningsaftale så man på ens webshop kan modtage betaling. Vi hjælper igennem hele processen fra selve ansøgningen til integrationen på din webshop.

Opsætning af betalingsløsning via QuickPay

Med et samarbejde med QuickPay sikre du at vi hjælper dig hele vejen igennem hele opsætningen og integrationen af QuickPay på din webshop, således at du kan modtage de fleste kreditkort samt mobilepay, paypal og mangle flere. Du sikrer en opsætning der er pålidelig og nem for dig, så du kan fokusere på at køre din forretning.

Opsætning af Server side tracking via Stape

Med Server side tracking kan du måle på mere data end den traditionelle metode via browseren. Det er nemlig blevet sværere og sværere at få mere konkret data fra trafikken på ens hjemmesiden, og med flere og flere der benytter sig af AdBlockers og afviser cookies, bliver det derfor endnu sværere at måle på trafikken. Vi kan hjælpe dig med potentielt at få langt mere data at måle på end den traditionelle metode igennem browseren og samtidigt have fordelen ved at målrette din annoncering efter det. Læs mere omkring server side tracking her på siden.