SEO Aarhus

SEO Aarhus

SEO der sikrer dig målbare resultater

Med SEO får du gode placeringer på Google, og dermed også flere besøgende til din hjemmeside. Det betyder også, at du får flere kunder og øger din omsætning. Vi sørger for, at du får de rigtige (købeklare) besøgende til din hjemmeside, så du får flere kunder og tjener flere penge. Vi tilbyder dig SEO, der sikrer dig målbare resultater.

 

Derfor skal du vælge os:

  • Du får de rigtige besøgende til din hjemmeside – så øger du salget og vækster.
  • I vores kundecenter kan du altid danne dig et overblik over de resultater, vi skaber for dig.
  • Hos os er du ikke bundet, for vi har ingen bindingsperioder. Du bestemmer, hvor længe du vil være kunde hos os.
  • Vi er din digitale sparringspartner, og vi vil meget gerne rådgive dig, så du får den hjælp, du har brug for.

Facebook

Selvom vi startede ud med at fokusere på søgemaskineoptimering, har vi nu fordelt vores ekspertise ud på 3 forskellige områder – her er det ene Facebook. Vi vil gerne hjælpe dig med, at ramme den helt rigtige målgruppe, igennem Facebook annoncering. Der er mange muligheder på Facebook, alt efter hvilket mål man har, men det som Facebook er så god til er, at de har utrolige mængder data, som du kan bruge til at filtrere i de mange personer på platformen. Så bestemmer du helt selv præcis hvem du gerne vil have ser dine annoncer.

Google

Vil du gerne være det første folk ser, når de har søgt efter din branche på Google? Så er Google Ads helt perfekt. Her betaler du kun PPC/Pay-Per-Click, så du betaler kun, når folk rent faktisk besøger din hjemmeside, og der er altså stor chance for konvertering. Det vi gerne vil hjælpe dig med, når det kommer til Google As, er at bestemme de præcise søgeord, som din målgruppe søger efter.

Hertil kommer også søgemaskineoptimering, som er den lidt mere langsigtede investering i Google. Her tager det lidt længere tid, men du får til gengæld muligheden for at ligge nummer 1 i den organiske søgetrafik. Der er mange forskellige aspekter inden for SEO, men hvis du vil vide, hvad vi præcis kan gøre for dig, så giv os et kald.

 

Mangler du SEO i Århus?

Vi har kontor i Kolding, men kører gerne til Århus for at mødes med dig. Vi har kunder over hele landet – og også en del i Århus. Det vigtigste for os er, at vi hjælper dig med at få succes på internettet.

SEO

Head of SEO & Partner

Vil du kontaktes?

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!