SEO KOLDING

SEO DER SIKRER DIG FLERE KUNDER

Er du på udkig efter hjælp til SEO, som sikrer dig flere kunder og vækst på bundlinjen? Så er vi det rette valg. Vi har nogle af Danmarks dygtigste SEO specialister siddende på vores kontor i Kolding. Vores fokus er altid på, at du skal have det maksimale ud af din SEO investering, og vi hjælper gerne med en vurdering af dit SEO potentiale.

4 GODE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SAMARBEJDE MED OS

1. Vi er ambitiøse. Hvis du vælger ASENTO som din SEO samarbejdspartner, vil du opleve at vi tager initiativ, og vil gøre alt vi kan få at få din hjemmeside til tops i Googles søgeresultater. Vi vil ikke stille os tilfredse med en plads i bunden af side 1.

2. Vi er 100% gennemsigtige. Du får adgang til vores online kundecenter, hvor du altid kan følge med i vores arbejde og de resultater, vi skaber for dig.

3. Vores konsulenter er blandt Danmarks dygtigste. Flere af dem underviser andre professionelle i marketingbranchen på kurser bl.a. for IBC Kurser i Kolding.

4. Vi støtter lokale kultur og sportsinstitutioner i Kolding. Vi støtter bl.a. Trapholt, Kolding Hus, Kolding IF Fodbold og Slotssøbadet.

MERE END SEO

ASENTO startede som et SEO bureau, men i dag er vi meget mere.Vi kan også hjælpe dig med andre discipliner indenfor digital markedsføring. Vi har bl.a. specialister siddende indenfor Google Ads, Facebook annoncering og email marketing.

Facebook er det største sociale medier i verden, og giver nogle helt unikke muligheder, for at ramme din målgruppe. Om du vil have flere besøgende, mere salg eller flere leads, så har Facebook de data, der er relevante, så du kan ramme din målgruppe så præcist som muligt. Facebook er ikke det eneste sociale medie, vi kan hjælpe med annoncering på. Vi arbejder også med annoncering på Instagram (ejet af Facebook), LinkedIn, Pinterest og Snapchat.

Vil du gerne til tops i Google med det samme? SEO er en langsigtet proces, så hvis det skal gå hurtigt, er Google Ads det bedste valg af marketingkanal. Derudover er det gode ved Google Ads, at du rammer folk, der er meget købeklare, samtidig med at du kun betaler, når dine potentielle kunder klikker på annoncerne. Google Ads har også mange andre muligheder end søgeannoncer. Med Google Ads kan du bl.a. også lave display annoncering målrettet dem, som har en adfærd, der indikerer at de er i markedet efter dine produkter. Google ejer også Youtube, som man også kan annoncere på igennem Google Ads platformen.

DIT SEO BUREAU I KOLDING

Befinder din virksomhed sig i Kolding, så er det en stor fordel for dig, at vælge et SEO bureau, der holder til i byen. Afstanden skal aldrig skille os ad, men vi har mulighed for, at indgå i et endnu tættere samarbejde, når vi begge holder til i Kolding. Det giver bedre muligheder for fysiske møder, hvor vi kan opbygge en endnu tættere relation og i sidste ende skabe bedre resultater sammen.

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du brug for hjælp til at få flere kunder fra Google? Vil du gerne vide lidt mere om, hvilket SEO potentiale der er på din hjemmeside? Så kontakt os i dag! Vi lægger gerne vejen forbi dit kontor – ellers er du også altid velkommen til at besøge os.

AFDELING I KOLDING

Pakhus 4, 2TV, 6000
Kolding

AFDELING I KØBENHAVN

Vesterbrogade 124b, 2. th, 1620 København V

Lad os overhale dine konkurrenter sammen

SKAL DIN VIRKSOMHED I TOPPEN AF GOOGLE?

Vi er klar til at hjælpe dig med at analysere, hvad der skal til, for at din hjemmeside kan opnå topplaceringer på Google.

Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.

BLIV KONTAKTET AF ASENTO

Dette ligner ikke en mail
Tusind tak! 🎉
Ups! Du skal udfylde nogle obligatoriske felter.