AM Trading ApS

Udover at være et 360 graders digitalt bureau, ejer ASENTO Digital, AM Trading ApS som driver en række online medier.
Disse medier dykker ned i specifikke nicher, og leverer indhold baseret på egen research og erfaringer.
Herunder kan du se nogle af de medier, som AM Trading ejer og driver.

Test

Pet Guide

Petguide er et online kæledyrsmagasin, som skriver indhold relevant for kæledyrsejere i enhver afskygning. Emnerne spænder vidt, og der bliver gået i dybden med alle de produkter der har betydning for dig og dit kæledyr. Petguide udarbejder blandt andet egne tests af produkter inden for et bestemt emne, og giver en kvalificeret anbefaling baseret på mediets egne erfaringer og research.

Petguide har et stort community på instagram, hvor især “ugens kæledyr” er et  populært ugentligt tiltag, hvor alle følgere kan få lov til at vise sit kæledyr frem for 2.000+ følgere.

Besøg mediet lige her: Pet Guide

Padel Freak

Padelfreak er et online medie med fokus på padel tennis sporten, som oplever en eksploderende vækst i popularitet i 2020. Her udarbejdes der content som er relevant og aktuelt for alle begyndere, øvede og erfarne padel tennis spillere.

Mediet taler især til de spillere, som ønsker at gå i dybden med alt udstyret der er nødvendigt i sporten. Padelfreak forsøger nemlig at matche diverse produkter med niveauet og spillestilen hos udøverne, hvilket er utroligt vigtigt i denne sport.

Besøg mediet lige her: Padel Freak

MereMotion

MereMotion er et medie der henvender sig til de træningsglade og sundhedsbevidste mennesker. På MereMotion vil man finde artikler der omhandler effektive måder at træne på i hjemmet eller i det fri, og hvilke hjælpemidler der kan tilføjes til disse træninger.

Træning & sundhed’s artikler er langtfra en mangelvare online, og det er derfor Meremotion’s målsætning at sortere alt det overflødige fra – og gå i dybden med de vigtigste emner, til dig der ønsker at gøre noget ud af din hjemmetræning.

Besøg mediet lige her: MereMotion

BeautyLiving

BeautyLiving er et online skønhedsunivers, som udgiver artikler inden for sundhed & velvære. På BeautyLiving vil man finde mediets egne tests, baseret på research og personlige erfaringer med forskellige beauty produkter. Beauty branchen oplever stadig eksplosiv vækst online, og det er BeautyLiving’s målsætning at samle de bedste tips, tricks og anbefalinger i det indhold der skrives, som samles i mediets egen anbefaling.

Besøg mediet lige her: BeautyLiving

Cookie-indstillinger