tiktok

Annoncering på TikTok - verdens hurtigst voksende sociale medie

Med en gennemsnitlig brugstid på den populære app pr. dag, der hidtil ikke er set på andre sociale medier, og over 1 million månedlige brugere i Danmark, er det en farlig marketingstrategi for de fleste typer virksomheder at ignorere potentialet på TikTok.

Du har sikkert allerede i bred udstrækning hørt myter om, at TikTok kun er for danseglade teenagere, og at dine targeting muligheder primært indbefatter yngre og mindre købestærke målgrupper - den misinformation vil vi gerne mane til jorden en gang for alle. TikToks målgruppe og indhold er så meget mere end det, og du vil sikkert blive overrasket over at høre, at langt over størstedelen af aktive brugere på platformen er over 18 år i Danmark.

Sådan arbejder vi
med TikTok annoncering

Vores overordnede fremgangsmåde i forhold til at skabe resultater for vores kunder bygger på en struktureret og databaseret tilgang til både kampagnetyper, målgruppesegmentering og annoncebudskaber. 

Læs mere om TikTok annoncering

Vi analyserer din virksomheds indsats på Paid og den øvrige aktivitet på digitale kanaler for at kunne kortlægge en fremtidig strategi. På baggrund af strategien opsætter vi, i samarbejde med TikTok, et Business Center til din virksomhed, ellers sikrer vi, at alle indstillinger er gennemført korrekt i jeres eksisterende Business Center. Herfra påbegynder vi opsætningen af kampagner, segmentering af målgrupper, indholdsproduktion og implementering af budskaber i annonceadministratoren. Vi analyserer indsatsen løbende og kontinuerligt, hvilket skaber datagrundlag for yderligere optimering af opsætningen og skalering af indsatsen på TikTok. 

Skal vi vækste sammen?

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO får du en samarbejdspartner, som hver dag arbejder for at sikre succes med dine kampagner. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre det maksimale afkast af dine annoncekroner.

Hele samarbejdet er fuldstændig gennemsigtigt, og vi rapporterer løbende om brug af annoncekroner, resultater og udviklingen på udvalgte KPI’er.

ASENTO Digital logo

Øg brandkendskabet

ASENTO Digital logo

Find nye målgrupper

ASENTO logo

Lav CPM og CTA

Vores Social Media team

Vores social media team er TikTok Agency Partners og har derfor et samarbejde med TikTok omkring BETA tests, nye features i annonceadministratoren og sparring på konkrete cases. Derudover har vores social media team arbejdet for nogle af Danmarks største virksomheder. Vores konsulenter har hjulpet over 200 virksomheder indenfor B2C, B2B, Ecommerce og Det Offentlige med at opnå resultater med social media marketing. Gennem en lang række tests, siden annonceadministratoren blev tilgængelig for virksomheder på TikTok, har vi en række indsigter fra flere brancher, som sikrer vores kunder mest muligt afkast af deres investerede annoncekroner.  

Flere af vores konsulenter underviser ofte i sociale medier på forskellige kurser, uddannelsesinstitutioner og deler hyppigt ud af deres viden i fritiden.

Skal vi tage dit brand til nye højder med TikTok?

Let's TikTalk!

Head of SoMe

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.