Er du en teamplayer med Google i blodet?

ASENTO Google Ads

Brænder du for Google Ads og vil hjælpe nogle af Danmarks mest spændende virksomheder med at vokse?

ASENTOs Google Ads team søger endnu en ambitiøs Google Ads Specialist til at håndtere vores voksende kundetilgang. Du vil blive en del af et meget kompetent Google Ads team, hvor du vil få muligheden for at arbejde med mange forskellige typer af virksomheder.

ASENTO Google Ads

Vi kan tilbyde dig …

… først og fremmest at blive en del af et fremadstormende digitalt marketing bureau med store ambitioner, et dynamisk arbejdsmiljø samt et stærkt socialt sammenhold. Derudover kan vi tilbyde dig:

 • Mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende virksomheder.
 • En virksomhed og et team, der i høj grad giver plads til personlig og faglig udvikling.
 • Fleksible arbejdsforhold.
 • Sjette ferieuge.
 • Løn efter kvalifikationer.

Som Google Ads Specialist hos ASENTO vil du komme til at arbejde med alle aspekter af Googles kanaler på tværs af flere markeder i Europa. Du vil løbende få ansvaret for kunder, så du opbygger din egen kundeportefølje, som du skal udvikle og rapportere på. Hos ASENTO er du altid sikret sparring på dine kunder fra teams og projektledere.

Stillingen er på vores kontor i Kolding. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen, hvis du ikke bor i området.

Du er den perfekte kandidat hvis:

 • Du har hands-on erfaring med Google Ads enten fra bureau eller en in-house marketing afdeling.
 • Du har gode kommunikative og grammatiske færdigheder.
 • Du er struktureret, og kan holde et godt overblik selv under pres.
 • Du er ambitiøs, og ønsker at blive en af de bedste i branchen.
 • Du elsker at møde nye mennesker og skabe relationer.
 • Du har en god forretningsforståelse.

Har du kun lidt erfaring med Google Ads, men synes, det er det fedeste i verden? Så SØG alligevel. Hos ASENTO sætter vi personlighed, drive og ambitioner over erfaringsniveau.

Hvem er ASENTO?

Vi er et fremadstormende digitalt marketing bureau fra Kolding startet i 2015. I starten arbejdede vi udelukkende med SEO, men sidenhen har vi udviklet os til et 360 graders digitalt marketing bureau. Vi arbejder med SEO, Google Ads, Paid Social og Email Marketing. Vores kundeportefølje inkluderer alt lige fra nogle af Danmarks største virksomheder og hurtigt voksende-startups til små lokale butikker og servicevirksomheder. Fælles for dem alle er, at de vil vækste, og at vi skal hjælpe dem med at indfri de målsætninger.

Vi er i dag et team på 21 medarbejdere, som hver dag går på arbejde for at skabe succeser for vores kunder. Vi er meget passionerede omkring vores fag, så hvis du også elsker at nørde digital marketing, vil du passe perfekt ind.

ASENTO Digital logo

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgninger sendes til hr@asento.dk med emnefeltet “Google Ads Specialist”. Sidder du med spørgsmål om ASENTO eller stillingen som Google Ads Specialist, er du velkommen til at kontakte Head of Google Ads Dorte Tindahl på telefon 71 74 91 24 eller mail dtm@asento.dk

Søg stilling

Badge - Large