HVAD ER

SOCIAL MEDIA MARKETING?

Markedsføring på sociale medier er en meget effektiv marketing kanal, da sociale medier har adgang til data, som gør at man kan lave meget segmenterede målgrupper. Hos ASENTO arbejder vi med Facebook annoncering, Instagram annoncering, Linkedin annoncering og Snapchat annoncering, og hvert medie har sine fordele og ulemper. Vi kan hjælpe dig med at navigere blandt alle social media platformene, så du får mest ud af dine annoncekroner.

Hvordan vi arbejder

MED SOCIAL MEDIA MARKETING

Vi udvælger de mest relevante sociale medier til dine kampagner, og opsætter meget segmenterede målgrupper, med udgangspunkt i kundens målgruppe. Vi laver desuden remarketing flows, som følger kunden under hele kunderejsen.

Asento Digital

Social Media Marketing

Vi har specialister i huset, som udelukkende arbejder med markedsføring på sociale medier. Det sikrer at vi hele tiden kan være med på de nyeste muligheder, på disse annonceringsplatforme.

Hvad du får

Hos Asento

Vi udarbejder en strategi for, hvordan markedsføring på sociale medier kan understøtte kunderejsen og skabe mere salg. Vi opsætter alle kampagner og annoncer, og laver løbende rapportering over resultaterne.

SKAL VI

SAMARBEJDE?

Bliv en del af

Asento

Læs mere
Top