PPC Marketing

PPC står for Pay Per Click, og refererer derfor til annoncering, hvor man betaler per klik. Hos ASENTO arbejder vores specialister med Google Ads, Google Shopping, Display annoncering, YouTube annoncering og Bing annoncering.

PPC marketing er meget målbart, og vi kan se præcist, hvor meget vi betaler per klik, salg, lead etc. Det er vores ambition altid at sikre de laveste klik, salg og lead priser til vores kunder.

Sadan arbejder vi
med PPC marketing

Vi går analytisk til værks, når vi arbejder med PPC annoncering. Her er vi datadrevne, og vi tester os hele tiden frem til, hvordan vi kan få mere ud af annoncebudgettet. Vi sammenligner både på tværs af annoncer, kampagner og kanaler, så vi sikrer, at vores kunder får mest ud af deres investering.

Hvad du far hos asento

Vi opsætter målrettede kampagner, så vi kan ramme forbrugerne, når de er på markedet efter de produkter eller ydelser, som vores kunder tilbyder. Vi starter bredt, og tester os herefter frem til, hvordan vi får de mest effektive resultater.

Google Shopping

Bing Annoncering

Google Ads

Asento digital PPC
marketing konsulenter

Vi har nogle af de bedste specialister inden for PPC annoncering, og de har blandt andet arbejdet med PPC marketing for nogle af Danmarks største virksomheder.

Relaterede cases

Her kan du se nogen af de kunder vi har hjulpet med netop XX

Head of SEO & Partner

Vil du kontaktes?

Tusind tak - Vi forsørger at ringe til dig om lidt

By clicking «Kontakt Mig» you are agree with our Privacy Policy.