HVAD ER

SEO?

SEO (søgemaskineoptimering) er en process, hvor man forsøger at optimere sin hjemmeside, så den rangerer bedre i søgemaskinerne (primært Google). Man arbejder med SEO ved både at optimere tekniske faktorer og indholdet på hjemmesiden, det er det man kalder on-page optimering. Men derudover optimerer man også på faktorer udenfor hjemmesiden, som eksempelvis links, det er det man kalder off-page optimering. Der er omkring 200 faktorer, der afgør, hvordan en hjemmeside rangerer i Googles søgemaskine, og det er vores passion, at arbejde med hver eneste lille detalje, som kan være med til at løfte vores kunder.

Hvordan vi arbejder

Med SEO

Vi arbejder på alle relevante faktorer i en prioriteret rækkefølge, og rapporterer månedligt over udført arbejde, resultaterne heraf og planen for den kommende periode. Det er sådan vi sikrer, at vi skaber resultater, som er fuldstændig gennemsigtige.

Asento Digital

SEO

Vi er specialister i SEO, og har hjulpet mange små og store virksomheder med, at rangere højere i Googles søgeresultater. Asento startede som et SEO bureau, så vi er i den grad på hjemmebane, når det handler om at skabe resultater med SEO.

Hvad du får

Hos Asento

Det er umuligt at garantere resultater, når man arbejder med SEO, men hos Asento kan vi altid garantere dig gennemsigtighed, professionalisme og høj faglighed, i det SEO arbejde, som bliver udført.

Teknisk optimering

Optimering af indhold

Linkbuilding

Hjemmeside
Udtalelse fra kunde

Hjemmeside

Anders Møller - Anders-magic.dk

“Asento har fra dag ét været ekstremt proffesionelle og deres serviceniveau har været top klasse. De arbejder hurtigt og effektivt, og hvis man har rettelser eller forslag bliver de implementeret ASAP. Efter den første uge kunne jeg allerede begynde at se resultaterne i Googles søgeresultater takket være deres kompetente medarbejdere.”

5 / 5 stjerner

SKAL VI

SAMARBEJDE?

Bliv en del af

Asento

Læs mere
Top