SEO

Bliv fundet på Google organisk med SEO

Hos ASENTO har vi arbejdet med SEO, siden vi startede. Vi startede nemlig som et SEO bureau. SEO kan hjælpe dig med at blive fundet på Google, når dine potentielle kunder søger efter dine produkter og ydelser.

SEO kan være en rigtig god kanal til dit digitale marketing setup, fordi du ikke skal betale pr. klik. Det kan derfor være en billig trafikkilde, som du kan arbejde videre med i dit resterende marketing-setup.

Sådan arbejder vi
med SEO

Vi går analytisk til værks, og starter med en dybdegående analyse af din hjemmeside, linkprofil og dine nærmeste konkurrenter. Ud fra disse analyser lægger vi en strategi for, hvordan vi overhaler konkurrenterne. Der er over 200 faktorer, som vi tager højde for, når vi udarbejder vores strategi. Vi justerer løbende vores arbejdsmetoder, efterhånden som Google opdaterer deres algoritme.

Vi rapporterer løbende omkring alt vores arbejde, så alt er helt gennemsigtigt. Du har mulighed for at følge dine placeringer dag-til-dag via vores online kundecenter. Du ejer alt udført arbejde og alle byggede links, og vi fjerner intet, hvis vi en dag skulle stoppe samarbejdet.

Læs meget mere om Søgemaskineoptimering.

Skal vi vækste sammen?

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO får du en seriøs og ambitiøs samarbejdspartner, som vil gå det ekstra skridt for at få din hjemmeside i toppen på Google. Vi er ærlige, og vil altid gøre en dyd ud af at give dig en realistisk vurdering af potentialet og risikoen ved forskellige SEO strategier.

ASENTO logo

On-page optimering

ASENTO Digital logo

Off-page optimering

ASENTO logo

Strategisk Linkbuilding

ASENTO logo

Markedsanalyser

Vores SEO team

Hos ASENTO er du sikret erfarne SEO konsulenter, som ved, hvad der skal til for at få din hjemmeside i toppen af Googles søgeresultater. Vores konsulenter har hjulpet over 100 virksomheder med at få bedre placeringer på Google, og de har skabt resultater inden for alt lige fra leasing af biler til salg af drivhuse.

Flere af vores konsulenter underviser i SEO på forskellige kurser og uddannelsesinstitutioner. Bl.a. underviser vores Head of SEO, Benjamin Speedtsberg, for IBC Kurser på deres Digital Marketing Manager kursus.

Udvalgte SEO kunder

Skal din virksomhed i toppen af Google?

Vi er klar til at hjælpe dig med at analysere, hvad der skal til, for at din hjemmeside kan opnå topplaceringer på Google. Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.

Lad os overhale dine konkurrenter sammen

Head of SEO & Partner

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.