Annoncering på pinterest

Skab kendskab til dit brand med Pinterest annoncering

Vil du skabe kendskab til dit brand til en brøkdel af prisen på andre sociale medier? Pinterest er et af de mest oversete sociale medier. Hvis din virksomhed arbejder med produkter relateret til mode, gastronomi, boligindretning, oplevelser, eller hud- og hårpleje, så er Pinterest en unik mulighed for at udvide din forretning og skabe salg.

Det som gør Pinterest rigtig interessant, er at Pinterest er en hybrid mellem et socialt medie og en søgemaskine. Så du får alle de gode visuelle elementer fra sociale medier til at vise dine produkter frem. Men du får samtidig den søgedrevne adfærd, som du kender fra søgemaskinerne, som kan skabe direkte salg.

Sådan arbejder vi
med Pinterest annoncering

Vi starter med at afdække målgruppen, som vi ønsker at ramme, og derefter fastlægger vi målsætningerne for kampagnerne. Når det er på plads, opsætter vi annoncerne på Pinterest.

Der er flere muligheder for at lave målgrupper på Pinterest og mange forskellige annoncemålsætninger. Annoncerne kan eksempelvis øge kendskabet til dit brand, produkter eller ydelser, eller øge antallet af salg og konverteringer. Vi rådgiver desuden omkring hvilket indhold der skal bruges til annoncerne på Pinterest.

Du kan læse meget mere om Pinterest annoncering her.

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO får du en samarbejdspartner, som vil arbejde hver dag for at sikre succes med dine kampagner. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre det maksimale afkast af dine annoncekroner.

Hele samarbejdet er fuldstændig gennemsigtigt, og vi rapporter løbende omkring brug af annoncekroner, resultater og udviklingen på udvalgte KPI’er.

ASENTO Digital logo

Bliv first mover på Pinterest

ASENTO Digital logo

Ram din målgruppe hvor de søger inspiration

Vores Social Media team

Vores social media konsulenter har arbejdet for nogle af Danmarks største virksomheder, og ved præcis hvad der skal til, for at skabe resultater med annoncering på sociale medier. Vores konsulenter har hjulpet over 100 virksomheder indenfor B2C, B2B, Ecommerce og Det Offentlige med at opnå resultater med annoncering på sociale medier.

Flere af vores konsulenter underviser i sociale medier på forskellige kurser og deler ud af deres viden i deres fritid.

Udvalgte Social Media cases

Her kan du læse om udvalgte kunder, som vi har hjulpet med annoncering på sociale medier.

Head of SoMe

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Vil du kontaktes?

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.