SEO

SEO starter med en søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen er udgangspunktet for dit SEO arbejde. Hvis ikke du ved, hvad dine kunder søger efter, ved du heller ikke, hvilke ord du skal forsøge at rangere i søgeresultaterne på. Søgeordsanalysen finder frem til, hvilke søgefraser dine kunder bruger, når de søger efter dine produkter eller ydelser. Søgeordsanalysen er kernen i det efterfølgende optimeringsarbejde.

Sådan laver vi søgeordsanalyse

Når vi laver en søgeordsanalyse, starter vi med at sætte os godt ind i kundens virksomhed, produkter og målgruppe. Vi kigger derudover på virksomhedens nuværende placeringer på Google. Udfra dette kan vi lave en liste med søgeord, som vi kan tage udgangspunkt i. Derefter bruger vi en række værktøjer til at finde frem til søgevolumen på de enkelte søgeord samt relaterede søgeord. Disse søgeord tilføjes til listen sammen med informationssøgninger relateret til virksomhedens produkter eller ydelser. Vi analyserer derefter de nærmeste konkurrenter, og sørger for at tilføje eventuelle søgeord, som de måtte få trafik fra. Til slut sorteres søgeordene ud fra søgevolumen, konkurrence og inputs fra kunden.

Læs meget mere om søgeordsanalyse i denne guide.

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hvis du får lavet en søgeordsanslyse af ASENTO, finder vi frem til alle de søgeord, der måtte være relevante for din virksomhed. Vi finder både frem til produktspecifikke, kategori og informationssøgninger. Både long tail og short tail, så du har det rette udgangspunkt for din SEO indsats.

ASENTO logo

Komplet søgeordsanalyse

ASENTO Digital logo

Søgeord til content udarbejdelse

Vores SEO team

Hos ASENTO er du sikret erfarne SEO konsulenter, som ved, hvad der skal til for at få din hjemmeside i toppen af Googles søgeresultater. Vores konsulenter har hjulpet over 100 virksomheder med at få bedre placeringer på Google, og de har skabt resultater inden for alt lige fra leasing af biler til salg af drivhuse.

Flere af vores konsulenter underviser i SEO på forskellige kurser og uddannelsesinstitutioner. Bl.a. underviser vores Head of SEO, Benjamin Speedtsberg, for IBC Kurser på deres Digital Marketing Manager kursus.

Udvalgte SEO cases

Her er nogle udvalgte cases, hvor vi har skabt vækst ved hjælp af SEO

Skal vi lave din søgeordsanalyse?

Vi er klar til at hjælpe dig med at analysere, hvilke søgeord der er relevante for din virksomhed. Vi analyserer også, hvad der skal til for at opnå bedre placeringer på de udvalgte søgeord. Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.

Lad os overhale dine konkurrenter sammen

Benjamin Speedtsberg, ASENTO

Head of SEO & Partner

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Vil du kontaktes?

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.