SEO

Styrk din linkprofil

Linkbuilding er en vigtig del af din SEO strategi. Faktisk viser mange studier at links er den vigtigste enkeltstående faktor for at opnå topplaceringer i Google. Vi arbejder med mange former for linkbuilding, og har specialister siddende klar til at hjælpe dig.

Sådan arbejder vi
med linkbuilding

Vi arbejder med forskellige typer af linkbuilding for at kunne skabe en naturlig linkprofil. Det vigtigste for os er, at vi tænker langsigtet og minimerer risiko. Så vi vil aldrig lave kortsigtede indsatser, som bryder for meget med Googles retningslinjer. Vi har flere muligheder at skabe links naturligt i samarbejde med vores kunder ved at arbejde med outreach, PR osv. Derudover har vi et stort netværk af over 2.000 online medier i både Danmark og udlandet, som vi samarbejder med omkring køb af sponsoreret indhold.

Du kan læse vores guide til linkbuilding lige her.

Skal vi vækste sammen?

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO er du sikret en samarbejdspartner, som tænker langsigtet. Vi hjælper dig med at opbygge en god og naturlig linkprofil.

Vi analyserer dine konkurrenters linkprofiler, og finder frem til, hvad der skal til, for at du kan overhale dem.

ASENTO logo

Langsigtet linkbuilding strategi

ASENTO Digital logo

Fuld gennemsigtighed

Vores SEO team

Hos ASENTO er du sikret erfarne SEO konsulenter, som ved, hvad der skal til for at få din hjemmeside i toppen af Googles søgeresultater. Vores konsulenter har hjulpet over 100 virksomheder med at få bedre placeringer på Google, og de har skabt resultater inden for alt lige fra leasing af biler til salg af drivhuse.

Flere af vores konsulenter underviser i SEO på forskellige kurser og uddannelsesinstitutioner. Bl.a. underviser vores Head of SEO, Benjamin Speedtsberg, for IBC Kurser på deres Digital Marketing Manager kursus.

Udvalgte SEO kunder

Skal din virksomhed i toppen af Google?

Vi er klar til at hjælpe dig med at analysere, hvad der skal til, for at din hjemmeside kan opnå topplaceringer på Google. Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.

Lad os overhale dine konkurrenter sammen

Head of SEO & Partner

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.