SEO

Bliv fundet lokalt

Ønsker du at blive fundet, når dine kunder søger lokalt? Hos ASENTO har vi hjulpet over 100 lokale virksomheder med at blive fundet på Google og Google Maps. Uanset om du har en restaurant, klinik eller en lokal håndværkervirksomhed, så kan vi hjælpe dig med at blive fundet, når dine kunder leder efter dig.

Sådan arbejder vi med lokal synlighed

Vi arbejder med oprettelse og optimering af Google My Business profiler, så kunder i lokalområdet nemt kan finde din virksomhed. Vi sørger for at udnytte alle mulighederne for at få din Google My Business profil til at skille sig ud fra konkurrenterne. Derudover arbejder vi med lokal SEO, hvor vi optimerer på din hjemmeside for at sikre, at den er i toppen, når kunderne søger lokalt.

Læs alt hvad du skal vide om lokal SEO her.

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO er du sikker på, at du får et hold af dygtige specialister til at hjælpe dig med at opnå større synlighed lokalt.

Du får fuld gennemsigtighed gennem hele processen og løbende rapportering med resultaterne.

ASENTO logo

Google My Business optimering

ASENTO Digital logo

Lokal SEO

Vores SEO team

Hos ASENTO er du sikret erfarne SEO konsulenter, som ved, hvad der skal til for at få din hjemmeside i toppen af Googles søgeresultater. Vores konsulenter har hjulpet over 100 virksomheder med at få bedre placeringer på Google, og de har skabt resultater inden for alt lige fra leasing af biler til salg af drivhuse.

Flere af vores konsulenter underviser i SEO på forskellige kurser og uddannelsesinstitutioner. Bl.a. underviser vores Head of SEO, Benjamin Speedtsberg, for IBC Kurser på deres Digital Marketing Manager kursus.

Udvalgte SEO cases

Her er nogle udvalgte cases, hvor vi har skabt vækst ved hjælp af SEO

Få flere lokale kunder

Hvis du vil blive fundet lokalt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi analyserer, hvad der skal til, og giver et tilbud på eksekveringen. Kontakt os via kontaktformularen, hvis du er interesseret.

Lad os overhale dine konkurrenterne sammen

Benjamin Speedtsberg, ASENTO

Head of SEO & Partner

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Vil du kontaktes?

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.