Annoncering paa LinkedIn

B2B marketing med LinkedIn annoncering

Sælger du B2B, og vil du have flere leads? Vil du gerne målrette annoncer mod beslutningstagere? Så er LinkedIn det oplagte valg af annonceplatform. LinkedIn er det største sociale medie i verden for erhvervsfolk. Hvis du er en B2B virksomhed, så er der gode muligheder for at ramme dine potentielle kunder med annoncering på LinkedIn.

Selvom annonceplatformen hos LinkedIn har været lidt bagefter i forhold til Facebook, så er der sket meget siden 2018, og det er blevet en spændende marketingkanal for B2B virksomheder. Den største fordel ved annoncering på LinkedIn er, at man kan målrette mod specifikke stillingsbetegnelser og bestemte virksomheder.

Sådan arbejder vi
med LinkedIn annoncering

Vi starter altid med at afdække hvem beslutningstagerne, som vi gerne vil påvirke, er. Når det er fastlagt, ser vi på om vi kan ramme dem ved hjælp af de segmenteringsmuligheder der er på LinkedIn.

Er det muligt at skabe den rette målgruppe, bygger vi et kampagne setup, hvor vi i første omgang skaber opmærksomhed og derefter forsøger at konvertere beslutningstagerne til at udfylde en lead annonce. Vi opsætter desuden remarketing annoncer, så vi løbende følger op på de potentielle leads.

Læs meget mere om LinkedIn annoncering.

Skal vi vækste sammen?

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO får du en samarbejdspartner, som vil arbejde hver dag for at sikre succes med dine kampagner. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre det maksimale afkast af dine annoncekroner.

Hele samarbejdet er fuldstændig gennemsigtigt, og vi rapporter løbende omkring brug af annoncekroner, resultater og udviklingen på udvalgte KPI’er.

 

ASENTO Digital logo

Annoncer målrettet beslutningstagere

ASENTO Digital logo

B2B leadgenerering

Vores Social Media team

Vores social media konsulenter har arbejdet for nogle af Danmarks største virksomheder, og ved præcis hvad der skal til, for at skabe resultater med annoncering på sociale medier. Vores konsulenter har hjulpet over 100 virksomheder indenfor B2C, B2B, Ecommerce og Det Offentlige med at opnå resultater med annoncering på sociale medier.

Flere af vores konsulenter underviser i sociale medier på forskellige kurser og deler ud af deres viden i deres fritid.

Udvalgte Linkedin kunder

Head of SoMe

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.